Ηλεία

Πράξη Αλληλεγγύης του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν. Ηλείας στους πληγέντες της Καρδίτσας

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δήμου Πύργου προς ενίσχυση με εφόδια και τρόφιμα μακράς διαρκείας των συμπατριωτών της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, που επλήγησαν ολοκληρωτικά από τις πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες , πήρε την απόφαση να καλέσει όλους τους Συναδέλφους, εν ενεργεία και μη, καθώς και τους πολίτες της περιοχής, είτε μέσα από τα τα μέλη του ΔΣ στα Τραπεζικά τους Καταστήματα, είτε μεμονωμένα να προσφέρουν ό,τι δύνανται, ώστε όλα μαζί να καταλήξουν στους εκπροσώπους των πληττομενων .

        Και πράγματι, με μεγάλη προθυμία οι Τραπεζικοί των καταστημάτων του Πύργου και της περιοχής ευαισθητοποιημένοι από το βαρύ πλήγμα του ”Ιανού” κάλυψαν με τις συνδρομές τους ολά τα έξοδα της βοήθειας[Κονσέρβες,είδη διαρκείας, είδη καθαρισμού κλ]..

        Επιπροσθέτως, το Δ.Σ. αποφάσισε να αγοράσει τρόφιμα μακράς διαρκείας, ώστε και αυτά μαζί με τις προσφορές  εργαζομένων και συνταξιούχων , να αποσταλούν για την ανακούφιση των κατοίκων της Καρδίτσας.

        Η παραλαβή έγινε από τον κ. Γιάννη Πλεμμένο, υπεύθυνο της όλης προσπάθειας του Δήμου και την πρόεδρο του συλλόγου Κατακόλου “Ο ΦΑΡΟΣ” κ. Ελένη Τερζοπούλου, από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,τον Ταμία κ.Διον.Πυριόχο και την υπ.κοινωνικής Αλληλεγγύης Μίνα Γιαννοπούλου,εκφράζοντας την ευαρέσκειά τους για την εξαιρετική πρωτοβουλία.

΄΄ Στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους της Καρδίτσας σε αυτές τις δύσκολες ημερες που βιώνουν”

Όλη η επικαιρότητα