Ηλεία

Πρόβλημα με τα αδέσποτα στο Πράσινο

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει πλέον στο Πράσινο με τα αδέσποτα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο χωριό αισίως ένα χρόνο τώρα, με τους κατοίκους να δηλώνουν φοβισμένοι και ενοχλημένοι από το γεγονός πως μετά από τόσο μεγάλο διάστημα και ενώ ο Δήμος το γνωρίζει δεν έχει μεριμνήσει για το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, τα αδέσποτα αυτά σιτίζονται από οικογένεια που διαμένει στο χωριό προκειμένου να είναι λιγότερα επιθετικά ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι κάποια στιγμή δεν θα γίνει κάποιο δυσάρεστο περιστατικό αφού δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάτοικοι έχουν δεχθεί επίθεση με αποτέλεσμα πλέον να μην κυκλοφορούν στον δρόμο.

Κάποιοι εξ’ αυτών μάλιστα έχουν φράξει περιμετρικά του σπιτιού, όμως τα σκυλιά πηδούν τα σύρματα και μπαίνουν εντός του οικοπέδου με αποτέλεσμα να θεωρούνται από τους άλλους κατοίκους του χωριού οικόσιτα ενώ δεν είναι.

Με δεδομένο μάλιστα ότι δεν υπάρχει χώρος για την περισυλλογή τους, πρέπει να βρεθεί άμεση λύση αφού τα παράπονα είναι μεγάλα ακόμα και από την οικογένεια που τα ταΐζει ενώ ορισμένοι απειλούν και για φόλες προκειμένου να τα ξεφορτωθούν.

Όλη η επικαιρότητα