Προγνωστικά

Πρώτη σέντρα για το 2021 σε Ελλάδα, Ιταλία και Γερμανία

Ακούστε το άρθρο

Πλούσιο είναι και πάλι το πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων σε όλη την Ευρώπη. Ξεκινούν και πάλι οι αγώνες σε Super League, Seria A και Βundesliga. Παράλληλα, συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση στην Αγγλία.

Ξεχωρίζουν τα Κυριακάτικα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ (19:30) και Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (18:30). Το Pamestoixima.gr προσφέρει και για τις δύο αναμετρήσεις 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. Επιπλέον, για όλους τους αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Το ξεκίνημα του 2021 για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό είναι απαιτητικό, καθώς θα κληθεί να παίξει σε διάστημα δέκα ημερών με ΑΕΚ (εντός έδρας), Αστέρα Τρίπολης (εκτός έδρας), Παναιτωλικό (εκτός έδρας) και ΠΑΟΚ (εκτός έδρας). Θέλει να κάνει ένα δυναμικό ντεμπούτο στο νέο έτος με μία νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην έδρα του.

   

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο που θα τους φέρει πιο κοντά στους στόχους τους.

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι

 

H Τσέλσι υποδέχεται στο «Stamford Bridge» τη Μάντσεστερ Σίτι. Κι οι δύο ομάδες έχουν χάσει αρκετό βαθμολογικό έδαφος και θέλουν μόνο τη νίκη για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, από το 2018  έως σήμερα, οι «πολίτες» προηγούνται με 3 νίκες. Παρόλα αυτά, οι «Λονδρέζοι» έχουν πάρει τη νίκη και στις δύο αναμετρήσεις στην έδρα τους.

Όλη η επικαιρότητα