ΕΠΣ Ηλείας

Πόλυ Μπιτούνη: Έκπληξη με «Άρωμα Γυναίκας» από την ΠΑΚ Ηλείας στην Βουπρασία!

Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη δήλωσή της για την υποψηφιότητα η οποία είναι η δεύτερη που γίνεται γνωστή μετά τον Δημήτρη Κωσταριά

Η έκπληξη της ΠΑΚ Ηλείας στην περιοχή της Βουπρασίας έχει… «άρωμα γυναίκας» καθώς η δυναμική και ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή Πόλυ Μπιτούνη κατέρχεται ως υποψήφια στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας με την παράταξη του Πέτρου Μπηλιώνη.

Η Πόλυ Μπιτούνη είναι μια νέα γυναίκα με ιδιαίτερα κοινωνική δράση αφού πέρα από την ενασχόληση της με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, όντας επί σειρά ετών δίπλα στην ομάδα της γενέτειρας της, την Προοδευτική Μανωλάδας, είναι και δημοτική σύμβουλος και στέλεχος της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Η ίδια επιβεβαίωσε χθες στην «Πατρίς σπορ» αυτό που αρκετό καιρό ακουγόταν, ότι θα κατέλθει δηλαδή υποψήφια στις εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας, με τον Πέτρο Μπηλιώνη και την ΠΑΚ Ηλείας.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του επικεφαλής της Πολιτιστικής Αθλητικής Κίνησης Ηλείας (ΠΑΚΗ) κ. Πέτρου Μπηλιώνη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο των επικείμενων εκλογών της ΕΠΣ Ηλείας, θέλοντας να συμβάλλω και εγώ από την πλευρά μου σε μια προσπάθεια βελτιωτικών αλλαγών στο Ηλειακό ποδόσφαιρο.

Γνωρίζουν άλλωστε όσοι ασχολούνται με αυτή τη μεγάλη αγάπη της οικογένειάς μου για το συγκεκριμένο τομέα του αθλητισμού και τη συμμετοχή μας ενεργά στην ομάδα της γενέτειράς μου, Προοδευτική Μανωλάδας.

Σήμερα οι επιπτώσεις της πανδημίας και αρκετές άστοχες αποφάσεις που δε βοήθησαν, αλλά αντιθέτως υποβάθμισαν και συρρίκνωσαν τη δυναμική της Ηλείας στο χώρο, δε θα μπορούσαν να με αφήσουν παθητικό δέκτη των εξελίξεων.

Στην παράταξη της ΠΑΚ Ηλείας είδα με ενδιαφέρον τις απόψεις και προτάσεις που γίνονται, διακρίνω μια ιδιαίτερη διάθεση συλλογικής προσφοράς και δράσης, ενώ διαπίστωσα τη θέληση και τη δουλειά πάνω σε αυτό τον τομέα των συνεργατών του κ. Μπηλιώνη, με αρκετούς από τους οποίους έχω και εγώ συνεργασθεί άψογα στο πρόσφατο παρελθόν.

Όπως έκανα κατά την παρουσία μου στα κοινά είτε μέσα από την ομάδα που εκπροσωπούσα, είτε μέσα από την αυτοδιοίκηση που υπηρετώ σήμερα ως δημοτική σύμβουλος και μέλος της δημοτικής πλειοψηφίας, είτε μέχρι πρότινος πρόεδρος της κοινότητας Μανωλάδας, θέλω να διαβεβαιώσω ότι με την ίδια συνέπεια και πάντα ακούραστα και μεθοδικά θα εργασθώ και μέσα από τα διοικητικά δρώμενα της ΕΠΣ για το ηλειακό ποδόσφαιρο, γενικότερα τον αθλητισμό και την πολιτιστική ανάπτυξη που η ΠΑΚ επιχειρεί μέσω αυτού στην περιοχή μας».

Όλη η επικαιρότητα