Ηλεία

Πύργος: Έβρεξε… τροχαία

Ατυχημάτων συνέχεια και τη χθεσινή μέρα, τρίτη στη σειρά, όπου σημειώθηκαν τρία τροχαία που είχαν ως αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές, με την υγεία ευτυχώς των εμπλεκόμενων οδηγών να μην κινδυνεύει και παρά τη σοβαρότητα των συγκρούσεων να καταφέρνουν να βγουν σώοι και αβλαβείς από τα οχήματά τους.

Με το καλημέρα, περίπου στις 8πμ., σε ανύποπτη φάση σημειώθηκε μια δυνατή σύγκρουση που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία.

Συγκεκριμένα, δυο οχήματα κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση στην Καταραχίου το ένα πίσω από το άλλο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το προπορευόμενο όχημα χτυπήθηκε νοτομετωπικά και κατέληξε σε αυλή σπιτιού.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που οδήγησε το όχημα να καρφωθεί στα κάγκελα ενός μπαλκονιού και ένα σίδερο εξ αυτών να διαπεράσει το σασί και να τραυματίσει τον οδηγό στο κεφάλι, ευτυχώς επιδερμικά.

Ωστόσο, ελάχιστα εκατοστά θα μπορούσαν να είχαν αποβεί μοιραία.

Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον οδήγησε στη ΝΜ Αμαλιάδας προκειμένου να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Τροχαία υλικών

Ελάχιστη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα περίπου 9πμ., σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο ανάμεσα σε δυο ΙΧ φορτηγάκια στην οδό Αγίου Γεωργίου, τα οποία υπέστησαν μονάχα υλικές ζημιές και δε χρειάστηκε να κληθεί το ΕΚΑΒ.

Το τρίτο και τελευταίο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 17:30 το απόγευμα στην οδό Πατρών και το ύψος του σουπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, όταν ένα αγροτικό φορτηγάκι κατευθυνόμενο προς την έξοδο της πόλης συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ επιβατηγό που έβγαινε από δρόμο στην πλευρά του γνωστού σουπερμάρκετ.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός μιας κοπέλας, η οποία προληπτικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο δίχως ωστόσο η κατάστασή της να εμπνέει ανησυχία.

Όλη η επικαιρότητα