Ηλεία

Πύργος: «Έφυγε» από την ζωή ο Γιάννης Λαμπρόπουλος («Σκυλογιάννης»)

Ακούστε το άρθρο

Ένας από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες του Πύργου που δραστηριοποιούνταν επί δεκαετίες στο χώρο της εμπορίας-πώλησης κρεάτων, ο Γιάννης Λαμπρόπουλος ή «Σκυλογιάννης» έφυγε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 από την ζωή πλήρης ημερών.

Ο εκλιπών εργαζόταν από την δεκαετία του `50 σε κρεοπωλείο στο Σταυροπάζαρο στην καρδιά της Αγοράς -τότε- του Πύργου. Διακρινόταν για τον καλοσυνάτο και πράο χαρακτήρα του όντας αγαπητός στην κοινωνία του Πύργου.

Αργότερα ξεκίνησε την δική του επιχείρηση ανοίγοντας κρεοπωλείο επί της οδού Πέλοπος στα Χαλκιάτικα, που κέρδισε την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού χάρις στην επαγγελματική ευσυνειδησία του ιδιοκτήτη. Στις αρχές της δεκαετίας του `90 το κατάστημα «μετακόμισε» απέναντι (πλατεία Ηφαίστου και Πέλοπος) όπου και λειτουργεί ακόμα.

Τα τελευταία χρόνια τα ηνία της επιχείρησης πήραν τα παιδιά του εκλιπόντος, Δημήτρης, Κωνσταντίνος και Αγγελική, επεκτείνοντας την μάλιστα με 2ο κατάστημα με την επωνυμία «Σκυλογιάννης», στην οδό 28ης Οκτωβρίου (απέναντι από την Μητρόπολη).

Η κηδεία του Γιάννη Λαμπρόπουλου έγινε το Σάββατο 13/2, στον Πύργο.

“Έναν αιώνα κοντά σας” – Η ανακοίνωση των κρεοπωλείων Σκυλογιάννης

Σήμερα τα Κρεοπωλεία Σκυλογιάννης πενθούν. Μια ιστορία που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια ο παππούς Δήμος και την συνέχισε ο μπάρμπα Γιάννης με τα παιδιά του.

Καλό ταξίδι πατέρα μας…

Το ήθος, η συνέπεια στη δουλειά σου και η αγάπη για την οικογένειά σου θα συντροφεύουν πάντα τη ζωή μας.
 

Όλη η επικαιρότητα