Ηλεία

Πύργος: Αναβολή για τα επεισόδια – Στη φυλακή για τα ναρκωτικά

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Πύργου πέρασαν το πρωί της Δευτέρας δυο σημαντικές υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινωνία του Πύργου και της Ανδρίτσαινας τις προηγούμενες ημέρες, αφού μετά την προθεσμία που έλαβαν κλήθηκαν να απολογηθούν ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Ειδικότερα, η πρώτη υπόθεση αφορούσε την πρωτοφανή οπαδική βία που σημειώθηκε στο κέντρο του Πύργου τα ξημερώματα της Παρασκευής και είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό με μαχαίρι ενός πολίτη. Τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν βρέθηκαν στα γραφεία Εισαγγελέα και Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά τους και την πρόκληση σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβαν αναβολή μέχρι και το Νοέμβριο.

Προφυλακιστέος για ναρκωτικά

Η δεύτερη υπόθεση σχετιζόταν με την οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης που βρέθηκε σε χωριό της Ανδρίτσαινας. Για αυτήν, είχε συλληφθεί ένας ημεδαπός άνδρας ο οποίος αντιμετώπιζε τις κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, έχοντας συνολικά 67 δενδρύλλια σε πλήρη ανάπτυξη που ξεπερνούσαν τα 2,5 μέτρα. Παρά την απολογία του όμως, δεν κατάφερε να πείσει για την αθωότητά του τον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή και έτσι κρίθηκε προφυλακιστέος.

Όλη η επικαιρότητα