Ηλεία

Πύργος: Αφέθηκε ελεύθερος ο κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανήλικης

Ακούστε το άρθρο

Mε την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο αλλοδαπός άνδρας που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη κοπέλα, σε χωριό του δήμου Πύργου. 

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος σύμφωνα με την δικηγόρο του Αικατερίνη Γκουτζουρή, αρνείται τις κατηγορίες, οδηγήθηκε  στο δικαστικό Μέγαρο Πύργου όπου και απολογήθηκε και πλέον μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρις ότου οριστεί  δικάσιμος.

«Είδαμε την ανακρίτρια, είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε, είδαμε και την Εισαγγελέα και ο εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερος. Από εκεί και πέρα θα κριθεί στο δικαστήριο, δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε κάτι άλλο σε αυτή τη φάση», τόνισε κατά την έξοδο της από τα δικαστήρια η κυρία Γκουτζουρή.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Η σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της ανήλικης, φέρεται να έλαβε χώρα πριν από δύο χρόνια ενώ με βάση την μηνυτήρια αναφορά η καταγγελία υποβλήθηκε από τον αδελφό της πριν από περίπου ένα μήνα.

Με βάση τα όσα αναφέρονται, κατά την διάρκεια συνάντησης του φερόμενου ως δράστη με το 9χρονο τότε κορίτσι σε εξωτερικό χώρο πέριξ του σπιτιού του, ο πρώτος προέβη σε πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του κοριτσιού.

Όλη η επικαιρότητα