Ηλεία

Πύργος: Δράση καθαρισμού στην Αγία Κυριακή – Πιο όμορφα και καθαρά…

Διαφορετική, πιο όμορφη και σίγουρα πιο καθαρή είναι η εικόνα που αντικρίζουν από χθες οι διερχόμενοι και οι κάτοικοι πέριξ του ναού της Αγίας Κυριακής στο κέντρο του Πύργου.

Αυτό οφείλεται σε μια ακόμα δράση καθαρισμού που πραγματοποίησε στις σκάλες που οδηγούν στο ναό αλλά και στα τριγύρω σοκάκια το Γραφείο Εθελοντισμού του δήμου Πύργου, ύστερα από σχετική πρωτοβουλία του πρόεδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου (ΔΟΠΠ), Χάρη Μικελόπουλου .

Οι εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση απομάκρυναν πάσης φύσεως απορρίμματα ενώ έβαψαν και τις σκάλες που οδηγούν στον ναό προσδίδοντας μια πιο ευχάριστη εικόνα από αυτή που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια στο χώρο…

Μιλώντας σχετικά ο υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού του δήμου Πύργου, Γιάννης Πλεμμένος, τόνισε πως «Για μια ακόμα φορά συγκεντρωθήκαμε ξεκινώντας τη δράση με τίτλο Γειτονιές της πόλης που περιλαμβάνει καθαρισμούς σε γειτονίες της πόλης του Πύργου που έχουν πρόβλημα όπως συνέβαινε και κάτω από τις σκάλες της Αγίας Κυριακής. Όλα αυτά σε συνεργασία μες την  Υπηρεσία Καθαριότητας, Πράσινου και Ανακύκλωσης και τον ΔΟΠΠ και το Σύλλογο Νέων Καταρραχίου που είναι πάντα μαζί μας.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε καθαρές τις γειτονιές μας -και την πόλη μας γενικότερα- με τις εθελοντικές μας δράσεις στις οποίες καλούμε όλο το κόσμο να συμμετάσχει. Εμείς πηγαίνουμε όπου μας καλούν και σε συνεργασία με κατοίκους και συλλόγους κάνουμε όμορφα πράγματα».

Όλη η επικαιρότητα