Ηλεία

Πύργος: Θλίψη για την απώλεια του Τάσου Ανδριόλα

Την απώλεια ενός από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες, του Τάσου Ανδριόλα, μετρά η πόλη του Πύργου.

Η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία για τον άνθρωπο που έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο, σε ηλικία 78 ετών. Μάχη που έδινε με περίσσιο σθένος τους τελευταίους μήνες.

Ο Τάσος Ανδριόλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο και από τα μέσα της δεκαετίας του `60, μαζί με τον αδελφό του Δημήτρη ίδρυσαν επιχείρηση-βιοτεχνία αλουμινοκατασκευών στην παλιά Δημοτική Αγορά Πύργου (σημερινό Αρχαιολογικό Μουσείο). Με σκληρή δουλειά κατάφερε να καταξιωθεί επαγγελματικά. Χαρακτήρας αγαπητός και πρόσχαρος, που διακρινόταν για το φιλότιμο του. Απέκτησε με την σύζυγο του Αθηνά δυο παιδιά (τον Μανώλη και τον Γιώργο, σημερινό δημοτικό σύμβουλο και πρ. πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Πύργου) που συνεχίζουν σήμερα την οικογενειακή επιχείρηση και ευτύχησε να αντικρίσει εγγόνια.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά ήταν έντονο, αφού έτρεφε αστείρευτη αγάπη για τον τόπο του και μάλιστα στα μέσα της δεκαετίας του `90 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δικηγόρου Λάμπη Μπράμου.

Η κηδεία του Τάσου Ανδριόλα θα τελεστεί από τον ιερό ναό Αγίων Πάντων Πύργου (Α` Κοιμητήριο), σήμερα, Παρασκευή στις 6:30 μμ.

Η εφημ. ΠΑΤΡΙΣ και το Patrisnews εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Όλη η επικαιρότητα