Ηλεία

Πύργος: Οδηγός τράκαρε δύο αυτοκίνητα και έφυγε

Σημαντικές υλικές ζημιές υπέστησαν δυο σταθμευμένα οχήματα τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Παπαγεωργίου στον Πύργο όταν όχημα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω τους, με τον οδηγό του να εγκαταλείπει τον τόπο του συμβάντος και τους ανθρώπους της αστυνομίας να προσπαθούν να τον βρουν δίχως ωστόσο επιτυχία.

Ειδικότερα, ένα λευκό ΙΧ μάρκας Toyota Yaris φαίνεται να έχει την ευθύνη για τις σοβαρές υλικές ζημιές που υπέστησαν τα δυο σταθμευμένα οχήματα, το κίτρινο Peugeot 106 και το μπλε Opel Astra.

Στρίβοντας στην οδό Παπαγεωργίου και με κατεύθυνση προς την Πατρών, ο οδηγός του Toyota Yaris έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στα δυο σταθμευμένα οχήματα, με τους ιδιοκτήτες και ένοικους των πολυκατοικιών να ξυπνούν έντρομοι από τον ισχυρό θόρυβο του τρακαρίσματος και να αντικρίζουν τα συντρίμμια δυο οχημάτων, δίχως ωστόσο να προλάβουν το όχημα που τις προξένησε.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας που ζήτησαν πληροφορίες και περιγραφή του «επίμαχου» οχήματος, ενώ στη συνέχεια άνθρωποι της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν το όχημα «χτενίζοντας» κεντρικούς και μη δρόμους της πόλης, δίχως ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να έχουν στα χέρια τους πλάνα από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας επιχείρησης στην περιοχή, τα οποία έχουν βοηθήσει σημαντικά ώστε να αναγνωριστεί τα στοιχεία του οχήματος και του οδηγού του.

Όλη η επικαιρότητα