Ηλεία

Πύργος: Στην αιωνιότητα ο Αλέξανδρος Δανιηλιάν (Δανιηλίδης) 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.
Ακούστε το άρθρο

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης του Πύργου ο Αλέξανδρος (Αλέκος) Δανιήλ Δανιηλιάν (Δανιηλίδης), που διατηρούσε το γνωστό καφεκοπτείο στο κέντρο του Πύργου.

Ο Αλέξανδρος Δανιηλίδης ήταν ένας πολύ καλός επιχειρηματίας, πάντα έτοιμος να εξυπηρετήσει τους πελάτες του, πού έρχονταν στο κατάστημά του για να προμηθευτούν πέρα από φρέσκο καφέ, διάφορα ροφήματα, ζαχαρώδη προϊόντα, ξηρούς καρπούς όπως επίσης και προϊόντα κάβας. Τα τελευταία χρόνια την επιχείρηση είχαν αναλάβει τα παιδιά του που συνέχισαν την παράδοση της οικογένειας.

Ο Αλέκος Δανιηλίδης στον ελεύθερο χρόνο του συμμετείχε σε χορωδιακά σχήματα. Ξεκίνησε με τη Χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου και στη συνέχεια με την Μικτή Χορωδία Πύργου.

Η κηδεία του έγινε χθες, από τον Ι.Ν. Αγίας Κυριακής Πύργου, όπου της εξόδιου ακολουθίας προέστησαν οι ιερείς π. Χαράλαμπος Αθανασόπουλος και π. Βασίλειος Λαγκαδινός.

Συγγενείς και πολλοί συμπολίτες παρέστησαν για τον τελευταίο χαιρετισμό και μεταξύ αυτών ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός, ο πρώην Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, κ.α.

Η Εφημερίδα Πατρίς Πύργου και το Patrisnews εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αφήστε μια απάντηση

Όλη η επικαιρότητα