Σπίτι & Διακόσμηση Χριστούγεννα

Πώς να στολίσεις φέτος τα γιορτινά σου τραπέζια – Πρωτότυπες ιδέες

Μπορεί το φαγητό να είναι ο πρωταγωνιστής των γιορτινών ημερών που έρχονται αλλά και ο τρόπος που το παρουσιάζουμε λέει πολλά για την αισθητική μας και μας επιτρέπει να φροντίσουμε ακόμα παραπάνω τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς μας. Ελάτε να δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε το γιορτινό μας τραπέζι ακόμα πιο όμορφο.

Οι διακοσμητές συνιστούν να χρησιμοποιούμε πρασινάδα και μάλιστα σε πολλούς και διαφορετικούς τόνους του χρώματος. Δίνει μια πολύ χαρούμενη αίσθηση και είναι σαν να βάζεις το μεγαλείο της φύσης μέσα στο σπίτι σου.

Το τραπέζι πρέπει να είναι παιχνιδιάρικο και η νούμερο ένα προτροπή των ειδικών είναι να χρησιμοποιούμε αντικείμενα πολλών και διαφορετικών μεγεθών: ψηλά κεριά με χαμηλά βάζα με λουλούδια, τεράστια στολίδια πάνω από το τραπέζι με μικρά διακοσμητικά δίπλα από τα σερβίτσια. Μη φοβάστε το παιχνίδι, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Τοποθετήστε μικρά γκι ανάμεσα στα πιάτα και αγοράστε πολύ μικρά δεντράκια. Δίνουν μια χαρούμενη αίσθηση στο τραπέζι και πολύ χρώμα. Τα φυτά εσωτερικού χώρου δίπλα από το τραπέζι είναι μια πολύ καλή ιδέα για το δείπνο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Αν έχετε βαρεθεί τον κλασσικό συνδυασμό του πράσινου με το κόκκινο μπορείτε να δοκιμάσετε και τις αποχρώσεις του μωβ αρκεί να μην είναι όλες σκούρες.

Πολύ καλή και πρωτότυπη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε δυο τραπεζομάντηλα με παραπλήσια απόχρωση. Θα κάνει πολύ καλή εντύπωση στους παρεβρισκόμενους. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ακόμα και φωτάκια πάνω στο γιορτινό τραπέζι.

Ο στολισμός της καρέκλας μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ χαρούμενο κλίμα στο σπίτι και σίγουρα είναι κάτι που λίγες νοικοκυρές έχουν σκεφτεί!

Όλη η επικαιρότητα