Αθλητισμός

Π.Α.Κ. Ηλείας: «Φιλοδοξούμε να γκρεμίσουμε το κατεστημένο , και τον μαρασμό που επικρατεί στην ΕΠΣ Ηλείας»!

Την έναρξη του  προεκλογικού  της αγώνα ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ Ηλείας , ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σε αίθουσα του «Επαρχείου» στον Πύργο,   η Πολιτιστική Αθλητική Κίνηση Ηλείας (ΠΑΚ), παρουσία του επικεφαλής της κίνησης και υποψηφίου προέδρου  της ΕΠΣΗ κ. Πάτρου Μπιλιώνη, του Γραμματέα αυτής κ. Ζώη Υφαντή, και  του μέλους αυτής κ. Σάκη Αντωνόπουλου..  Ενώ παρέστησαν και  άλλα μέλη, όπως οι : Χρήστος Πλευριάς, Γιώργος Καριώρης, Βλάσσης Μπεντεβής, Λεωνίδας Χωρέμης, Πέτρος Σταθόπουλος και η κα Ολυμπία Κατσάμπουλα(εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΚ)!

ΖΩΗΣ  ΥΦΑΝΤΗΣ: «Ξεκινάμε  τον προεκλογικό μας  αγώνα»!

«Το λόγο πήρε πρώτος ο κ. Ζώης Υφαντής  ο οποίος ανέφερε ότι σας καλέσαμε σήμερα(χθες)  εδώ για να σας αναγγείλουμε την έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα!  Το 2017 δημιουργήθηκε η ΠΑΚ Ηλείας με στόχο την αναβάθμιση του Ηλειακού Ποδοσφαίρου! Παράλληλα έχουμε αναπτύξει και άλλες πρωτοβουλίες, όπως το ΚΕΘΕΑ , τον εθελοντισμό κ.λ.π.  και συνεχίσουμε! Θα κάνουμε έναν έντιμο και ειλικρινή προεκλογικό αγώνα, και ελπίζω πως αυτή τη φορά τα Ηλειακά Σωματεία θα μας εμπιστευθούν. Πρώτος  στόχος της κίνησής μας, είναι  η ΕΠΣΗ, και κατόπιν η άνοδος  του Ηλειακού Ποδοσφαίρου»!

ΠΕΤΡΟΣ  ΜΠΗΛΙΩΝΗΣ: «Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές»!

«Σήμερα(χθες) ξεκινάμε και επίσημα τον προεκλογικό μας  αγώνα μετά από 3,5 χρόνια δράσης! Στις προηγούμενες εκλογές δεν υπήρχε αντίπαλος, καθώς ο κ. Κουλούρης μας αιφνιδίασε, όμως τώρα υπάρχει…, είμαστε έτοιμοι, και φιλοδοξούμε να γκρεμίσουμε το κατεστημένο , την αφάνεια και τον μαρασμό που επικρατεί στην ΕΠΣ Ηλείας! Μπορεί να είμαστε σε συνεχή κόντρα με την ΕΠΣΗ, όμως εμείς είμαστε αυτοί που  μας ξέρει όλη η Ελλάδα και έχουμε συμμαχίες παντού!  Τόσο με την ΕΠΟ, όσο και με τις περισσότερες ΕΠΣ της χώρας μας! Έχουμε  δε ένα πρόγραμμα που μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να αναβαθμίσουμε το Ηλειακό Ποδόσφαιρο! Πιστεύουμε πλέον πως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα πάντα»!

«Πρώτο μας μέλημα η μείωση των εξόδων των ομάδων»!

Ακολούθως ο επικεφαλής της ΠΑΚ κ. Μπηλιώνης απάντησε στα πολλά ερωτήματα των δημοσιογράφων λέγοντας: Έχουμε  γνώση πως γίνονται πλέον οι εκλογές στην ΕΠΣΗ.

Έχουμε το πρόγραμμά μας, και αυτή τη φορά  ξέρουμε πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κ. Κουλούρη! Μπορεί αυτός να έχει την εξουσία αυτή την ώρα, αλλά υπάρχει και ο αθλητικός νόμος που αν χρειαστεί θα μας προστατέψει! Σκοπός μας είναι πώς να πείσουμε τα σωματεία  να μας στηρίξουν!

«Κάποτε είχαμε 95 ομάδες και  σε λίγο θα φτάσουμε τις 30»!

Έχουμε σαν στόχο να μειώσουμε όσο μπορούμε, όλα  τα έξοδα που χρειάζονται οι ομάδες για να επιβιώσουν, ξεκινώντας από το παράβολο συμμετοχής στα πρωταθλήματα, έως  την διαιτησία, και τα διάφορα πρόστιμα που συνεχώς τους επιβάλλονται!  Δεν  γίνεται να λειτουργεί η ΕΠΣΗ, έτσι  όπως το έχει κάνει ο κ. Κουλούρης, δηλ. με τα λεφτά των ομάδων! Κάποτε είχαμε  95  ομάδες, και φτάσαμε στις 55, και έτσι όπως πάμε, σε 3 χρόνια οι ομάδες μας, δεν θα ξεπερνούν τις 30! Για αυτό και μέσα από διάφορες διαφημίσεις, και χορηγίες , αλλά και στήριξη από την πολιτεία, θα πρέπει να δώσουμε μια «ανάσα» στα Ηλειακά σωματεία, πριν είναι πολύ αργά» !

«Τις  αναδιαρθρώσεις τις αποφασίζουν οι Γ.Σ.»!

«Για μένα το χειρότερο που έγινε στην ΕΠΣΗ, είναι η κατάργηση της Γ΄ κατηγορίας! Αλλά και η υποβάθμιση της Β΄ κατηγορίας ! Όσο για τις αναδιαρθρώσεις, αυτές θα πρέπει να τις αποφασίζει η Γ.Σ. της κάθε ένωσης, και όχι το Δ.Σ. Εμείς όταν εχουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια σοβαρά θέματα, θα δίνουμε την ευκαιρία στα  σωματεία να αποφασίζουν»!

«Από τις Μικτές  Ηλείας  θα ξεκινήσει η ανάκαμψη»!

«Με διαφάνεια και αξιοκρατία, και όχι διαμαρτυρίες  από τις ομάδες και πολλούς γονείς, θα ξεκινήσουμε από τις Μικτές Ηλείας την αναβάθμιση του Ηλειακού Ποδοσφαίρου!  Σε  συνεργασία πάντα με  την ΕΠΟ, όποια και αν είναι αυτή, θα προσπαθήσουμε  να βγάλουμε από την αφάνεια το Ηλειακό Ποδόσφαιρο, παίρνοντας συλλογικές αποφάσεις, και όχι  αποφάσεις  των λίγων»!

«Το 30% του ψηφοδελτίου μας θα είναι γυναίκες»!

«Το ψηφοδέλτιο της ΠΑΚ, είναι σχεδόν έτοιμο, με το 30% να απαρτίζεται από γυναίκες! Όταν έρθει η ώρα  θα ανακοινωθεί, και  εκεί θα δείτε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο νίκης!  Μας εμάς στην διοίκηση της ΕΠΣΗ,  η πόρτα… θα είναι ανοιχτή για όλες τις ομάδες, και όχι  για τους εκλεκτούς», ώστε  να μην υπάρχει  παραπονούμενο σωματείο!

«Ο  πρωταθλητής  είναι  πρωταθλητής»!

«Αναφορικά με τα πλει – οφ ανόδου, εμείς είμαστε αντίθετοι με τα πλει – οφ ανόδου, αναφορικά με τον πρωταθλητή της κάθε  κατηγορίας! Καθώς ο πρώτος είναι πάντα πρώτος! Όλα  τα υπόλοιπα τα κουβεντιάζουμε»!

«Θα καλέσουμε σε ντι – μπειτ τον κ. Κουλούρη»!

«Εμείς  έως την ημέρα των εκλογών, ξεκινώντας από σήμερα(χθες), θα κάνουμε έναν έντιμο  αγώνα, χωρίς να δημιουργήσουμε αντιπαραθέσεις! Και το λέω αυτό επειδή λέγονται πάρα πολλά ! Για αυτό από τώρα καλούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ  κ. Κουλούρη  σε ένα «ντι – μπειτ» , ώστε να συμφωνήσουμε  για τον προεκλογικό  μας αγώνα»!

Όλη η επικαιρότητα