Ηλεία

Ρεβελέικα Φιγαλείας: Απεγκλωβισμός και πρώτες βοήθειες από τη Δ.Ε.Ο Φιγαλείας σε τροχαίο ατύχημα

Για μια ακόμα φορά σωτήρια κρίνεται η επέμβαση της Δ.Ε.Ο.Φ και των διασωστών της σε περιστατικό τροχαίου ατυχήματος στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε Φιγαλείας.

Στις 16.11.2020 διασώστες της Δ.Ε.Ο.Φ απεγκλώβισαν και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε γυναίκα (Κάτοικο Λεπρέου) την οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά διερχόμενο όχημα στο ύψος του Οικισμού Ρεβελέικα, επί της ΕΠ.ΟΔ Νέας Φιγαλείας-Θολού, μέχρι την άφιξη του ΕΚΑΒ.

Η Δ.Ε.Ο.Φ το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί πρώτη σε διάφορα συμβάντα και μάλιστα πολύ σοβαρά όπως το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον οικισμό Ρεβελέικα με οδηγό μοτοσυκλέτας πριν λίγους μήνες, ο σοβαρός τραυματισμός ιερέα στο Κρυονέρι Φιγαλείας, περιστατικά με τσιμπήματα σφήκας και φιδιών το φετινό καλοκαίρι κ.α

Για να υπάρχει όμως αυτή η δυνατότητα άμεσης επέμβασης, χρειάζεται, η Εθελοντική Ομάδα, εγγεγραμμένη στο Μητρώο Πολιτικής Προστασίας εδώ και πολλά χρόνια, να υποστηριχθεί και από το κράτος αλλά και από φυσικά πρόσωπα. Το Δ.Σ της Δ.Ε.Ο.Φ ευχαριστεί θερμά και δημόσια το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτσά για τη δωρεά πυροσβεστικού εξοπλισμού.

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Όλη η επικαιρότητα