Ηλεία

Σάκης Μπαλιούκος: «Άμεσα λύση στο πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού στα Μυρώνια»

Δύο έργα μεγάλου προϋπολογισμού για τα Μυρώνια αποτυπώνουν το πραγματικό ενδιαφέρον του Δήμου για την κοινότητα

Άμεση ήταν η αντίδραση του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και προσωπικά του δημάρχου κου Διονύση Μπαλιούκου,  στα παράπονα που έκαναν οι κάτοικοι της κοινότητας Μυρωνιών για προβλήματα στον Δημοτικό φωτισμό.

Όπως τόνισε ο κος Μπαλιούκος έχει ήδη προβλεφτεί να γίνει η αποκατάσταση των καμένων λαμπτήρων, ενώ ανέφερε ακόμη ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ο μόνιμος ηλεκτρολόγος του δήμου αιφνιδιαστικά βγήκε στη σύνταξη, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα μέχρις ότου αναπληρωθεί, κάτι που θα γίνει εντός των επόμενων ημερών. Ακόμη γνωστοποίησε ότι ο Δήμος έχει εντάξει δύο έργα μεγάλου προϋπολογισμού για τα Μυρώνια που αποτυπώνουν το πραγματικό ενδιαφέρον του.

Αναλυτικά ο κος Μπαλιούκος τόνισε για το θέμα:

«Από ότι πληροφορούμε, ο Δήμος, δηλαδή η Τεχνική μας υπηρεσία, ενημερώθηκε χθες ότι υπάρχει πρόβλημα στον Δημοτικό ηλεκτροφωτισμό στην Κοινότητα Μυρωνίων.

Έγινε προγραμματισμός προκειμένου να γίνει αποκατάσταση των καμένων λαμπτήρων.

Πρέπει να ενημερώσω τους Δημότες μας ότι, ο μόνιμος ηλεκτρολόγος του Δήμου μας αιφνιδίασε με την απόφασή του να βγει στη σύνταξη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα, έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την αναπλήρωσή του και το πρόβλημα θα τελειώσει εντός των επόμενων ημερών.

Απορώ όμως γιατί η ενημέρωση δεν έφθασε στο Δήμο όταν έγινε αντιληπτό το πρόβλημα; Έχει υπόψη ο καταγγέλλων ότι ο Δήμος στα Μυρώνια έχει εντάξει δύο έργα μεγάλου προϋπολογισμού που αποτυπώνουν το πραγματικό ενδιαφέρον του Δήμου.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που ήταν  ζητούμενο της περιοχής πολλά χρόνια πριν εμφανισθούμε στην περιοχή εμείς.

Το πρώτο έργο είναι έργο οδοποιίας και συνδέει τα Μυρώνια με τον Δήμο Ζαχάρως, προϋπολογισμού 868.000,00 € και το δεύτερο έργο αφορά την ανάπλαση του οικισμού, προϋπολογισμού 500.000,00 € περίπου.

Δεν λείπει το ενδιαφέρον μας προς τον συγκεκριμένο οικισμό όπως και για τον υπόλοιπο Δήμο».

Όλη η επικαιρότητα