Ηλεία

Σήμερα κηδεύεται στο Σκουροχώρι το «αγγελούδι» που «χάθηκε» στην E.O. Πατρών – Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην «καταραμένη» Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, στη διασταύρωση των Λαστεϊκων, με τον θάνατο ενός βρέφους 16μηνών που συγκλόνισε το πανελλήνιο και την τοπική κοινωνία, θα γραφτεί σήμερα στην περιοχή του Σκουροχωρίου στις 6 το απόγευμα, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν το «αγγελούδι» τους.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο μετά από απόφαση των παππούδων του άτυχου βρέφους, για το οποίο η μοίρα έδειξε το άσχημο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η υγεία της μητέρας του βρέφους έδειχνε να βελτιώνεται και αναμενόταν να πάρει εξιτήριο προκειμένου να παραστεί στη χειρότερη στιγμή της ζωής της, στην κηδεία του μωρού της, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε επιδείνωση της παρουσιάζοντας οξεία δύσπνοια, γλιτώνοντας ευτυχώς τα χειρότερα. Η επιπλοκή αυτή φαίνεται να προκλήθηκε λόγω σπασμένων πλευρών με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαία η μεταφορά της στο Ρίο.

Σε παρόμοια κατάσταση φαίνεται πως είναι και ο σύζυγός της, με αποτέλεσμα η κηδεία του παιδιού να γίνει δίχως την παρουσία των γονιών του.

Συγκλονίζουν παππούς και θείος

Συντετριμμένος με την απώλεια του εγγονού του είναι ο παππούς του, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» μετέφερε πως ζει την άδικη απώλεια του μόλις 16μηνών βρέφους στο δρόμο καρμανιόλα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τι να πω; Αυτή τη στιγμή είμαι καθοδόν γιατί κάνουμε επεμβάσεις. Το σπίτι μας κατέστρεψε και την οικογένειά μας αυτός. Ελάχιστα πριν το φανάρι, έφυγε αυτό και πήγε και καρφώθηκε πάνω του με όλα τα χιλιόμετρα. Το ευτύχημα είναι ότι ζουν τα άλλα μου δυο παιδιά, το παιδί μου και η νύφη μου. Είναι σε κοντινό χωριό εδώ δίπλα. Ήξερα τον πατέρα του νεαρού, αλλά τον ίδιο όχι. Η νύφη μου είναι πιο καλά, ο γιος μου είναι πιο σοβαρά. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του. Λυπάμαι το μωρό. Και οι γονείς και εμείς θρηνούμε για το μωρό. Θα το περάσουμε και αυτό το «κανάλι».

Σήμερα ήταν στη δική μας πόλη, αύριο να μην είναι σε καμία άλλη». «Απ’ ότι μάθαμε από διερχόμενους, σε απότομο ελιγμό της προσπέρασης έφυγε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω του. Τα παιδιά έχουν πολύ σοβαρά κατάγματα. Το μωρό ήταν δεμένο κανονικά στο καρεκλάκι του. Έφυγε ακαριαία.

Η οικογένεια πήγαινε βόλτα σε φιλικό σπίτι να παίξουν τα παιδάκια τους. Τους το ανακοινώσαμε και προσπαθούσαμε να τους ηρεμήσουμε ή έστω να τους κάνουμε να συμβιβαστούν κάπως με το γεγονός σιγά σιγά», ήταν τα σπαρακτικά λόγια του θείου του άτυχου βρέφους.

Όλη η επικαιρότητα