Γ Εθνική

Σήμερα με Τσιλιβή (3.30 μ. μ.) στο Κουρτέσι!

…και αύριο με Παλληξουριακό (5.30 μ. μ.) στο ίδιο γήπεδο

Άλλα δυο φιλικά έκλεισε ως γνωστόν η διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας  για τη συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας, μιας και το πρωτάθλημα ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου!

Συγκεκριμένα  σήμερα στις 3.30  το απόγευμα ο ΠΑΟΒ, που λόγω έργων στο γήπεδό του το «Γρ. Καλάκος» πάει  από γήπεδο σε γήπεδο, θα υποδεχτεί στο γήπεδο του ΑΠΟ Κουρτεσίου (δεν υπάρχει πλέον) στο Κουρτέσι, τον Α.Ο. Τσιλιβή Ζακύνθου!

Ενώ την Κυριακή το απόγευμα(5.30 μ. μ.),  και πάλι στο γήπεδο Κουρτεσίου, θα φιλοξενήσει τον «νεοφώτιστο» στη Γ΄ εθνική Παλληξουριακό!  Δηλ. δυο ομάδες  του 9ου ομίλου της Γ΄ εθνικής, με τις οποίες ο ΠΑΟΒ, θα βρεθεί αντίπαλος στο νέο πρωτάθλημα! Δυο ματς για πολλά συμπεράσματα για τον τεχνικό του ΠΑΟΒ Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος  στο φιλικό ντέρμπι της Γαστούνης την περασμένη Κυριακή, δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος  από την ομάδα του στο α΄ ημίχρονο, με αποτέλεσμα να κάνει τέσσερεις  αλλαγές στα πρώτα λεπτά, και συγκεκριμένα έως το 28΄ !  Αντίθετα στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ παρουσίασε το γνωστό του πρόσωπο, και αυτό που θέλει να βλέπει ο τεχνικός του!

Ο  οποίος βέβαια όπως δήλωσε χθες στην «Πατρίς – Σπορ» δεν ανησυχεί για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει «σταυρώσει» νίκη στα φιλικά προετοιμασίας, τονίζοντας ότι στην πρεμιέρα της 11ης Οκτωβρίου, και στο ματς του ΠΑΟΒ στην Πάτρα κόντρα στην Θύελλα Πατρών, η ομάδα του θα είναι έτοιμη!

 

 

                

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλη η επικαιρότητα