Εκπαίδευση Ηλεία

Σε… ήρεμη «θάλασσα» για Ναυτικό Δίκαιο οι υποψήφιοι 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμούς στη Ναυτιλία – Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης, εξετάστηκαν χθες οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Ικανοποίηση για τα θέματα στους υποψήφιους που εξετάστηκαν στο εξεταστικό κέντρο του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, και συγκεκριμένα στο μάθημα του Ναυτικού Δικαίου.

Νικολέτα Βορλόκα
Ναυτικό Δίκαιο

Τα θέματα ήταν εύκολα, εκτός από ένα, που ήταν λίγο ασαφές. Όποιος είχε διαβάσει καλά και συστηματικά, μπορούσε να γράψει.

Νάσος Τομαρόπουλος
Ναυτικό Δίκαιο

Τα θέματα ήταν σχετικά εύκολα. Το τελευταίο θέμα λίγο με δυσκόλεψε. Αν κάποιος είχε διαβάσει όμως μπορούσε να γράψει πολύ καλά. Θα δούμε τα αποτελέσματα.

Γιάννης Μόσχοβος
Ναυτικό Δίκαιο

Τα θέματα ήταν βατά. Με καλό διάβασμα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα θέματα. Γενικά οι εξετάσεις σε όλα τα μαθήματα μπορώ να πω ότι είχαν κατανοητά θέματα.

Δημήτρης Καραμπέτσος
Ναυτικό Δίκαιο

Τα θέματα ήταν σχετικά εύκολα. Μόνο το τελευταίο το Δ2, μας μπέρδεψε και το Β ερώτημα στο Γ θέμα, αν και πιστεύω πως τα πήγαμε καλά.

Αλέξης Θεοδωρακόπουλος
Ναυτικό Δίκαιο

Τα θέματα ήταν σχετικά βατά. Σίγουρα, απαιτούσαν καλή προετοιμασία. Εκτός από ένα θέμα, στο οποίο δεν μας δόθηκε η διευκρίνιση που θέλαμε, γενικά ήταν καλά.

Όλη η επικαιρότητα