Μπάσκετ

«Σούπερ» μεταγραφή με Βασίλη Σαμαρά!

Σ ε μια «σούπερ» μεταγραφή για τα δεδομένα της κατηγορίας που αγωνίζεται, προχώρησε ο Ολυμπιονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος της Αρχαίας Ολυμπίας, απέκτησε τον Βασίλη Σαμαρά, έναν ικανότατο ψηλό, από τους κορυφαίους στην ιστορία των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ-Η.

Μια κίνηση με την οποία δυναμώνει στη φροντ λάιν η ομάδα. Δεινός σκόρερ εντός και εκτός ρακέτας με φαρμακερό σουτ από τα 6.75 μ., κορυφαίος ριμπάουντερ, έχει αφήσει τη σφραγίδα του στα γήπεδα. Ο παίκτης έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Πάτρας, Παναχαϊκή, ΕΑΠ, Απολλωνιάδα, Νίκη Προαστείου, ΑΓΕ Ζακύνθου και ΑΣΣ Αμαλιάδας. Ενώγια τρεις φορές, αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΣΚΑ-Η, με Απολλωνιάδα, Ζάκυνθο και Νίκη Προαστείου, καθώς έφυγε από τον ΑΣΣ Αμαλιάδας πριν ξεκινήσουν οιεπίσημες υποχρεώσεις πέρσι.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιονίκη: «Συγκεκριμένα η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του κορυφαίου Βασίλη Σαμαρά.

Ο Σαμαράς είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην ιστορία των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ-Η.

Δεινός σκόρερ εντός και εκτός ρακέτας, με φαρμακερό σουτ από τα 6.75, κορυφαίος ριμπάουντερ. Έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Πάτρας, Παναχαϊκή, ΕΑΠ, Απολλωνιάδα, Νίκη Προαστείου, ΑΓΕ Ζακύνθου,Ολυμπιάδα Πατρών. Έχει υπάρξει 3 φορές πρωταθλητής ΕΣΚΑ-Η.

Η απόκτησή του φανερώνει τους υψηλούς στόχους της ομάδας μας και για φέτος και παράλληλα την επιθυμία του να χτιστείένα δυνατό και αναγνωστικό σύνολο. Εμείς να του ευχηθούμε υγεία και πολλές επιτυχίες και καλάθια με τη φανέλα της ομάδας μας»

Όλη η επικαιρότητα