Ηλεία

Σπασμένος αγωγός ύδρευσης στον Πύργο προβληματίζει…

Ακούστε το άρθρο

«Η ζημιά μπορεί να φέρει μεγαλύτερα προβλήματα»

Με καταγγελία του στην ΠΑΤΡΙΣ, κάτοικος στην περιοχή του Καταρραχίου Πύργου και πιο συγκεκριμένα σε πάροδο της οδού Αγίας Μαρίνης, ζητά την αποκατάσταση σε σπασμένο αγωγό ύδρευσης. Λόγω του σπασίματος από το συγκεκριμένο αγωγό διαρρέει καθημερινά ποσότητα νερού που πλημυρίζει ελαφρώς παρακείμενες εκτάσεις ενώ –σύμφωνα με την καταγγελία- ελλοχεύει κίνδυνος για ακόμα πιο δυσάρεστες συνέπειες εάν το πρόβλημα δεν αποκατασταθεί…

Πιο συγκεκριμένα ο κάτοικος στην περιοχή, Γιάννης Κατσομαλλιάρης, μιλώντας στην εφημ. ΠΑΤΡΙΣ δήλωσε πως «Δίπλα από την οικία μου περνά αγωγός της ΔΕΥΑΠ που έχει σπάσει γεγονός για το οποίο έχω ενημερώσει από τα τέλη του περασμένου Φλεβάρη.  Απευθύνθηκα επανειλημμένως κι εγώ και συγγενείς μου όμως λύση δεν έχει δοθεί…

Το νερό από τον αγωγό τρέχει μέσα στη γράνα και το χωράφι μου έχει πλημμυρίσει. Αναγκάστηκα να ανοίξω τη γράνα για να διοχετεύεται το νερό σε παρακείμενο αυλάκι.

Αν δε διορθωθεί άμεσα η ζημιά θα γίνει μεγαλύτερη. Θα σπάσει μεγαλύτερο μέρος του ήδη σπασμένου αγωγού και η ζημιά θα είναι μεγαλύτερη. Πρέπει να αποκατασταθεί η βλάβη πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα».

Από την πλευρά της η πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ  Πύργου, Ρούλα Αλικάκη, αναφερόμενη στο συγκεκριμένο γεγονός, δήλωσε πως «Αξιολογούμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο δίκτυο και που σίγουρα είναι αρκετά. Με τις δυνάμεις και το προσωπικό που διαθέτουμε καταβάλλουμε καθημερινά υπερπροσπάθεια για να διευθετήσουμε τα προβλήματα δίνοντας λύσεις. Και το συγκεκριμένο είναι υπόψιν μας και πρόκειται να αποκατασταθεί άμεσα».

Όλη η επικαιρότητα