ΕΠΣ Ηλείας

Σπ. Βασιλείου: «Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοιος ξεπεσμός… στην Ηλειακή Διαιτησία»

“Όταν απαξιώνεις τους πάντες, και αποτυγχάνεις… η μόνη λύση είναι η παραίτηση” 

«Πύρ και μανία» ήταν χθες κατά της ΕΠΣ Ηλείας, ο Αντιδήμαρχος Πηνειού και νυν Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας, αλλά και παλαίμαχος διαιτητής Α΄ Εθνικής, κ. Σπύρος Βασιλείου, με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις των αξιολογήσεων στη διαιτησία. Ανακοινώσεις, οι οποίες όπως τόνισε σε τηλεφωνική επικοινωνία, φέρνουν την Ηλειακή διαιτησία ένα βήμα ακόμα πιο πίσω, χωρίς εκπροσώπηση στις δυο μεγάλες κατηγορίες, αλλά και με ελάχιστη εκπροσώπηση στη Γ΄ Εθνική.

Ιδού τι δήλωσε στην «Πατρίς – Σπορ» ο κ. Σπύρου Βασιλείου, αφήνοντας μάλιστα σαφείς αιχμές για παραίτηση της διοίκησης της ΕΠΣΗ, και ιδιαίτερα του προέδρου της, κ. Άρη Κουλούρη:

“Η Ηλειακή διαιτησία δεν θα εκπροσωπηθεί τη νέα σεζόν σε κάποιες από τις δυο πρώτες κατηγορίες, ενώ μικρή θα είναι και η παρουσία της γενικά στις εθνικές κατηγορίες. Με βάση τους πίνακες τους οποίους ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, δεν υπάρχει πλέον κανένας Ηλείος διαιτητής στους πίνακες των δυο πρώτων κατηγοριών. Οι Μαρκαντωνάτος και Σταυρόπουλος, οι οποίοι διαιτήτευσαν πέρσι παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής, δεν συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες. Στον πίνακα της Γ΄ κατηγορίας, ο οποίος αναρτήθηκε λίγο μετά, βρίσκονται οι Ρηγόπουλος και Τσάκαλης. Στη Γ΄ Εθνική είχαν οριστεί για πρώτη φορά πέρσι ως ανερχόμενοι. Πιο μαύρη κατάντια για την Ηλειακή Διαιτησία από αυτή που βιώνει τώρα, δεν μπορεί να υπάρχει!! Όταν δεν σέβεσαι τους αγώνες και τους κόπους των διαιτητών. Όταν δεν έχεις καμία σχέση με αυτούς που είναι στα όργανα διοίκησης. Όταν απαξιώνεις τούς πάντες τότε πολύ απλά απέτυχες κα Κουλούρη, και καλό θα είναι να παραιτηθείς εσύ και το συμβούλιο σου! Ποτέ άλλοτε στην 50 Χρόνη και πλέον ιστορία της Ηλειακής Διαιτησίας δεν υπήρξε τέτοιος ξεπεσμός. Έχοντας τιμήσει την Ηλειακή Διαιτησία στα μεγάλα «σαλόνια» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ειλικρινά θλίβομε για αυτή την κατάσταση που έφτασαν την Ηλειακή Διαιτησία, για την οποία μέχρι πρότινος, μιλούσε όλη η Ελλάδα» !

Όλη η επικαιρότητα