Βόλεϊ

Στην Αµαλιάδα, εξακολουθεί να «χτυπά» η «καρδιά» του βόλεϊ!

CAMP PRO – ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΜΠΑΙ∆ΩΝ ΒΟΛΕΙ
Ακούστε το άρθρο

Στην Αμαλιάδα, εξακολουθεί να «χτυπά» η «καρδιά» του βόλεϊ, μιας και μετά από την απόφαση της Ομοσπονδίας, πραγματοποιείται το προπονητικό camp για τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας των Παμπαίδων (Κ17).

Ένα camp το οποίο ξεκίνησε στις 11 Ιουλίου, και θα ολοκληρωθεί στις 5 Αυγούστου. 35 οι αθλητές της προ-εθνικής ομάδας παμπαίδων (Κ17), μαζί με προπονητές και τους συνοδούς τους, δίνουν τη δική τους πνοή στην πόλη της Αμαλιάδας.

Οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο διαμένουν στην Φοιτητική Εστία της Φραγκαβίλας που παραχώρησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κκ. Γερμανός, και καθημερινά για την προετοιμασία τους, χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλη της Αμαλιάδας, και συγκεκριμένα το κλειστό της Ηλιδας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΡΟΥΜΟΥΣΑΣ (Προπονητής Κοροίβου): «Μεγάλη τιμή για την πόλη της Αμαλιάδας και τον Κόροιβο»

«Όλα κυλούν πολύ καλά! Είναι ιδιαίτερα τιμητικό, που 35 παιδιά από όλη την Ελλάδα, ήρθαν εδώ για προετοιμασία. Πρόκειται για μια μεγάλη τιμή για την πόλη αλλά και τη ομάδα του Κοροίβου.

Οι συνθήκες είναι άριστες, το επιτελείο της Εθνικής Ομάδας είναι πολύ εξειδικευμένο και έχουμε τη χαρά και την τιμή, σε αυτό το camp, να συμμετέχουν τέσσερα παιδιά του Κοροίβου, γεννημένα από το 2005 έως το 2007, και αυτό λέει νομίζω πάρα πολλά, για την δουλειά που γίνεται σε βάθος στην ομάδα του Κοροίβου στις υποδομές του. Πράγμα που δείχνει ότι ο Κόροιβος έχει μέλλον, και πάντα θα βγάζει και θα έχει αθλητές του, στα διάφορα κλιμάκια της Εθνικής. Αυτό άλλωστε ήταν και ένας από τους λόγους που επιδιώξαμε να έρθει αυτό το camp στην Αμαλιάδα».

Όλη η επικαιρότητα