Αθλητισμός

Στην Πάτρα ο Αρίων Αμαλιάδας

Ξεκινά σήμερα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 2020-2021 στα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάτρα μέχρι και τη Δευτέρα 21 ιουνίου.

Μετά από πολύμηνη αγωνιστική αδράνεια λόγω των υγειονομικών μέτρων οι αθλητές και αθλήτριες θα μπουν και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Εξαιτίας των υποχρεωτικών αλλαγών στο πρόγραμμα γίνεται απευθείας η τελική φάση και αθλητές και αθλήτριες έως 15 ετών απ’ όλη την Ελλάδα θα διεκδικήσουν τα μετάλλια σε έξι αγωνίσματα: Το απλό, το διπλό και το ομαδικό σε αγόρια και κορίτσια. οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 114 με 71 παίδες και 43 κορασίδες. Είναι αριθμοί αξιοσημείωτοι, που δείχνουν τη δίψα των παιδιών για επιστροφή στους αγώνες, παρότι βρισκόμαστε σε εποχή πολύ δύσκολη για σωματεία και γονείς. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο ευρύχωρο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας «Δημήτριος Τόφαλος».

Με απόλυτη τήρηση του υγειονομικού αγωνιστικού πρωτοκόλλου και κεκλεισμένων των θυρών. Τις δύο πρώτες ημέρες (18-19/06) θα περιλαμβάνει τα ομαδικά και τις δύο επόμενες (20-21/06) τα ατομικά αγωνίσματα. οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 71 στο απλό παίδων, 43 στο απλό κορασίδων, 12 στο ομαδικό παίδων, 8 στο ομαδικό κορασίδων, 30 στο διπλό παίδων και 17 στο διπλό κορασίδων. οι αθλητές και οι αθλήτριες προέρχονται από 40 σωματεία όλης της χώρας.

Ανάμεσα στις ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι και ο Αρίων Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα