Ψυχαγωγία

«Στο σφυρί» τα αυτοκίνητα από την ταινία Mad Max: Fury Road

Οι λάτρεις της σειράς ταινιών Mad Max και των αυτοκινήτων, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα από τα εντυπωσιακά οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην μετά-αποκαλυπτική ταινία ‘Mad Max: Fury Road’ του Τζορτζ Μίλερ, με πρωταγωνιστές τους Τομ Χάρντι και Σαρλίζ Θερόν.

Η υπερπαραγωγή του 2015 διέθετε έναν στόλο “τρελών” οχημάτων – από έναν Σκαραβαίο με κινητήρα V8 μέχρι ένα φορτηγό που έχει υποστεί ουκ ολίγες μετατροπές -, τα οποία επιμελήθηκε για την μεγάλη οθόνη ο Κόλιν Γκίμπσον. Δεκατρία από αυτά πρόκειται να δημοπρατηθούν για πρώτη φορά αυτό τον μήνα μέσω της Lloyds Auctioneers.

Το highlight της δημοπρασίας είναι αναμφισβήτητα το 18τροχο θωρακισμένο φορτηγό δεξαμενόπλοιο War Rig που οδηγούσε η Αυτοκράτειρα Φιουριόσα (Σαρλίζ Θερόν), ώστε να ξεφύγει από τον αρχηγό της σέχτας της, Αθάνατο Τζο (Χιου Κέις-Μπερν) και τον στρατό του, αλλά και το Doof Wagon, πάνω στο οποίο υπήρχε ένα τύπος με ηλεκτρική κιθάρα φωτιάς.

Εκτός από τα δύο προαναφερθέντα οχήματα, στην δημοπρασία θα είναι διαθέσιμα και τα παρακάτω:

The Gigahorse: W16 Cadillac Pair
Nux Car: 1932 Three Window Chev Coupe, V8
Convoy Car: Elvis
Convoy Car: Jag Flamer
Razor Cola: 1973 Xb Falcon Coupe (The Interceptor Reborn)
Pole Car: Pontiac Surfari With 20’ Pole Counterweight
Sabre Tooth: F250 Claw Car
Fire Car: Dodge
Caltrop: El Dorado
Buggy: Ratrod Chev
Buick: Heavy Artillery With Hummer Weapon Mount

Να σημειώσουμε ότι όλα τα οχήματα, τα οποία είναι πλήρως λειτουργικά, είναι ακριβώς όπως εμφανίζονται στην ταινία. Οι τιμές εκκίνησης είναι πολύ χαμηλές (1 δολάριο), οι προσφορές ωστόσο αναμένεται να είναι αρκετά μεγαλές.

Η δημοπρασία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: perpetual.gr

Όλη η επικαιρότητα