Ελλάδα

Συγκλονίζει η μητέρα που ο σύντροφος της κακοποίησε την κόρη της – «Παλεύω με τα γιατί»

Ακούστε το άρθρο

Σοκάρουν τα όσα λέει η μητέρα από την Ρόδο σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ανήλικη κόρη της από τον σύντροφό της.

Ο άνδρας ζούσε στο σπίτι της για τέσσερα χρόνια μαζί με τα τρία της παιδιά. Όταν η μεσαία κόρης έκλεισε τα 12 ο 36χρονος άνδρας κατηγορείται ότι άρχισε να ασελγεί εις βάρος της ζητώντας της μάλιστα να μην μιλήσει σε κανέναν.

Η μητέρα με δυσκολία περιγράφει μιλώντας στον ΑΝΤ1 όλα όσα έγιναν… «Μου είναι πολύ δύσκολο να το χωνέψω. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να το δεχτώ. Γιατί ήταν από άνθρωπο του σπιτιού και όχι από κάποιον ξένο απ’ έξω. Είμαι μηδέν. Έχω μηδενίσει ως άνθρωπος και προσπαθώ να δείχνω ότι είμαι καλά γιατί θα πρέπει να με βλέπει η μικρή καλά».

Απαρηγόρητη η μητέρα της ανήλικης δυσκολεύεται να πιστέψει ότι η 14 πλέον κόρη κακοποιούνταν από τον πρώην σύντροφό της. «Παλεύω με τα ‘’γιατί’’. Γιατί δεν το κατάλαβα πιο νωρίς. Γιατί δεν είδα πιο νωρίς κάτι. Αυτά όλα τα ‘’γιατί’’ με τρώνε σιγά σιγά. Με έκανε και τον εμπιστεύτηκα για τα παιδιά και στο τέλος έπεσα στον γκρεμό».

Η μητέρα συγκλονισμένη αναφέρει αυτό που την πίκρανε περισσότερο. «Ο φόβος που ένιωσε η κόρη μου που δεν μπορούσε να μιλήσει. Ο φόβος της… Φοβάται και να μιλήσει, φοβάται να πει το οτιδήποτε. Γιατί το έκανε;».

Να σημειωθεί η ανήλικη στην καταγγελία της ανέφερε: «Τα δύο τελευταία χρόνια από τότε που τελείωσα το δημοτικό αρχικά άρχισε να μου αγγίζει το στήθος πάνω από τα ρούχα. Σταδιακά πέρασε κάτω από τα ρούχα και συνέχισε να με αγγίζει σε όλο μου το σώμα».

Η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης τονίζει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις οι καθείρξεις που επιβάλλονται είναι και ως δέκα χρόνια. Ο 36χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου.

via

Όλη η επικαιρότητα