Ελλάδα

Συγκλονισμένη η Θεσσαλονίκη από τον τραγικό θάνατο της παρουσιάστριας, Δήμητρας Σοφοκλέους

Ακούστε το άρθρο

Η τραγική είδηση του θανάτου της Δήμητρας Σοφοκλέους η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, σκόρπισε θλίψη σε όσους την γνώριζαν είτε από κοντά είτε μέσω των εκπομπών της σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης.

Όλα συνέβησαν, όπως αναμετάδωσε και η εκπομπή «T-Live» λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Κυριακής στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. Το όχημα στο οποίο επέβαινε η 52χρονη παρουσιάστρια ξέφυγε της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και βρέθηκε εκτός οδοστρώματος με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό της Δήμητρας Σοφοκλέους.

Η κινητοποίησης της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ήταν άμεση ώστε να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα η οποία δυστυχώς είχε «σβήσει».

Μόλις η είδηση του θανάτου της Δήμητρας Σοφοκλέους έγινε γνωστή, πλήθος κόσμου έσπευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ώστε να εκφράσει τα συλλυπητήρια του για τον άδικο χαμό της παρουσιάστριας.

Η φήμη της Δήμητρας Σοφοκλέους είχε μεγαλώσει μέσω της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» ο οποίος αρκετές φορές φιλοξενούσε αποσπάσματα της εκπομπής της στη δική του. Αποκορύφωμα όταν η παρουσιάστρια, έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

via

Όλη η επικαιρότητα