Ελλάδα

Συγκλονιστικές εικόνες από την εντατική κορωνοϊού του “Παπανικολάου” – Από 39 μέχρι 60 ετών όσοι παλεύουν εκεί για τη ζωή τους

Η εικόνα είναι πολύ διαφορετική σήμερα στο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, απ΄ ότι ήταν το Μάρτιο…

Τα όσα κατέγραψε το MEGA, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, στην εντατική μονάδα COVID του νοσοκομείου, εκεί που δίνεται αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη μάχη για να σωθούν ανθρώπινες ζωές, είναι πραγματικά συγκλονιστικά.

Ασθενείς από 39 έως 60 ετών ο ένας δίπλα στον άλλον, δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή. Και οι εικόνες αυτές, είναι η καλύτερη απάντηση σε όποιον θεωρεί πως ο κορωνοϊός αφορά μόνο του άνω τον 65 ή μόνο όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Σήμερα είναι ακόμα μία ημέρα νίκης για το νοσοκομείο Παπανικολάου… Άδειασαν ακόμα 3 κλίνες από ασθενείς που αποσωληνώθηκαν… 4 κλίνες άδειες συνολικά,. από τις 18.

Ο κορωνοϊός σε αυτό το μέρος δεν κοιτάζει ηλικίες… Πριν από λίγες μέρες ο Παναγιώτης, μόλις 23 ετών βγήκε νικητής… 10 μερόνυχτα πάλευε με τον αόρατο εχθρό.

Κάποιοι θα καταφέρουν να μιλήσουν με τους δικούς τους έστω με βιντεοκλήση. Κάποιοι θα φύγουν από τη ζωή χωρίς να τους πουν αντίο.

via

Όλη η επικαιρότητα