Ελλάδα

Συγκλονιστικό βίντεο: Αστυνομικός χορεύει ζεϊμπέκικο σε αμαξίδιο και συγκινεί

Το βίντεο ανέβασε στα social media ο Γιώργος Τσαλίκης
Ακούστε το άρθρο

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο στο οποίο ένας αστυνομικός χορεύει ζεϊμπέκικο σε αμαξίδιο σε γάμο και συγκινεί.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσαλίκης, που ανέβασε το βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, πρόκειται για τον Στράτο, αστυνομικό που τραυματίστηκε σε καταδίωξη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη:

Απαγορεύεται ο χορός! Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος. Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικός που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί. Μπορεί όμως η ψυχή του. Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο. Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζεϊμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά!

Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης. Τη λεβεντιά του Στράτου σχολίασαν όλοι οι followers του τραγουδιστή με την Ιωάννα Λίλη να σχολιάζει: «Με τσάκισες. Ο Θεός να δίνει δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και σε εκείνους που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν – φροντίζουν – συμπαραστέκονται, όπως θα έπρεπε να φροντίζει και η κοινωνία.

Όλη η επικαιρότητα