Ηλεία

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου με τους νέους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο, πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 οι νέοι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας, Γιώργος Φωτεινόπουλος και Νίκος Κλάδης αντίστοιχα, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννόπουλος τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο – ομολογουμένως – έργο τους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των υψηλών απαιτήσεων που έχει η προετοιμασία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν με ασφάλεια στις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις, από τις 7 Σεπτεμβρίου 2020. Πρωταρχικό μέλημα και απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό, όπως εξήγησαν οι δυο διευθυντές στον κ. Γιαννόπουλο, είναι η αυστηρή τήρηση των οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας και των μέτρων που θα ισχύσουν, τα οποία θα καθοριστούν από την επιτροπή των ειδικών επιστημόνων που παρακολουθούν την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

Εξάλλου, κατά την διάρκεια των δυο συναντήσεων, συζητήθηκαν και άλλα, λειτουργικά θέματα, που άπτονται της συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της οποίας οι δυο πλευρές βρίσκονται ήδη και θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, τόσο ενόψει της έναρξης όσο και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Όλη η επικαιρότητα