Ελλάδα

Συναγερμός στο νοσοκομείο Γιαννιτσών: Ρομά εισέβαλαν και άρπαξαν ασθενή με κορωνοϊό

Σάλος ξέσπασε στο στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, όταν μία ομάδα Ρομά μπήκε και άρπαξε ασθενή με κορωνοϊό

Συγκεκριμένα, μία ομάδα Ρομά εισέβαλε στο νοσοκομείο και πήρε ασθενή με Covid-19, μαζί με τον ορό που του είχε δοθεί.

Αναφερόμενος στην τραγική κατάσταση που επικρατεί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Μιχάλης Γιαννάκος τόνισε πως «Αυτά που συμβαίνουν είναι ασύλληπτα».

«Η ομάδα Ρομά, με απειλητικές διαθέσεις μπήκε στο νοσοκομείο απειλώντας στο θυρωρείο τους συναδέλφους. Oι ίδιοι, πήγαν πρώτα στο χώρο υπόπτων κρουσμάτων και έψαχναν έναν δικό τους ασθενή, ενώ λίγο αργότερα, τους είπαν οι νοσηλευτές ότι είναι στη κλινική κορονοϊού», όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Στην συνέχεια, χωρίς κανένα δισταγμό μπήκαν στη κλινική χωρίς προστασία, βρήκαν και άρπαξαν τον ασθενή με τον ορό και έσπρωχναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, δημιουργώντας πανικό και επιδεινώνοντας την ήδη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί λόγω της διασποράς του ιού.

«Εν συνεχεία, επιτέθηκαν και σε αστυνομικό που κατέφθασε στο νοσοκομείο και εν τέλει έφυγαν με τον ασθενή», όπως εξηγεί ο κ. Γιαννάκος.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, έκανε έκκληση στους πολίτες να είναι όσο πιο προσεκτικοί γίνεται, επισημαίνοντας ότι «Η διασπορά του ιού είναι ανυπολόγιστη».

Πηγή: Newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα