Ελλάδα

Συνελήφθη αστυνομικός στην Κοζάνη γιατί χτυπούσε σκύλο με σφυρί

Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη αστυνομικός για άγρια κακοποίηση σκύλου μετά τη μήνυση που υπέβαλε γυναίκα καθώς τον είδε να χτυπά το σκύλο της που ήταν δεμένος, με σφυρί.

Το περιστατικό βάναυσης κακοποίησης συνέβη την Κυριακή 8 Μαρτίου στη Νεάπολη Κοζάνης έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει η κηδεμόνας του σκύλου.

Η γυναίκα, όπως κατέθεσε στην αστυνομία, ξεκίνησε να βγάλει τον σκύλο της βόλτα όταν συνειδητοποίησε ότι είχε βγει με τις παντόφλες. Έτσι τον έδεσε στο φράχτη της πολυκατοικίας για να βάλει παπούτσια.

Άξαφνα άκουσε τον σκύλο της να βγάζει σπαρακτικές κραυγές.

Βγήκε έξω έντρομη  μαζί με τα δύο παιδιά της ηλικίας 12 και 14 ετών και είδε τον αστυνομικό να χτυπάει το σκυλί με ένα σφυρί.

Όπως περιγράφει σε ανάρτησή της η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας Κατά της Κακοποίησης των Ζώων,

«Τα παιδιά έκλαιγαν και η γυναίκα όρμηξε και του πήρε τον σκυλάκο από τα χέρια. Ευτυχώς ο σκυλάκος σώθηκε από τα χέρια του και η γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία. Την προέτρεψαν να μην του κάνει μήνυση γιατί αυτό που έκανε είναι ποινικό αδίκημα και μπορεί να χάσει την δουλειά του. Κατόπιν επικοινωνίας μας, η Νεκταρία είναι καθ’οδόν για το Α.Τ Σιάτιστας όπου θα καταθέσει μήνυση εναντίον του Μ.Α.».

8/03/2021
Νεότερη ενημέρωση
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Υπέβαλε μήνυση για σωματικές…

Δημοσιεύτηκε από Μάρθα Πουλτίδου στις Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Από την πλευρά του ο αστυνομικός απάντησε στη μήνυση για κακοποίηση με μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας του σκύλου υποστηρίζοντας ότι όταν πήγε να μπει στην πολυκατοικία για να επισκεφθεί γνωστή του οικογένεια, δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο που επισημαίνουμε ότι δεν ήταν ελεύθερος αλλά δεμένος.

Τώρα πώς γίνεται σημειώνει η Μάρθα Πουλτίδου να ισχυρίζεται ότι το δεμένο ζώο του επιτέθηκε κι αυτός πετάχτηκε δίπλα, πήρε το σφυρί για να αμυνθεί είναι ένα θέμα που θα διευκρινιστεί από τη δικαιοσύνη.

Όλη η επικαιρότητα