Ηλεία

Συντονιστική Επιτροπή Πυρόπληκτων: Συγκέντρωση στις 2 Σεπτέμβρη στην Κεντρική Πλατεία Πύργου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της μεγάλης συγκέντρωσης των πυρόπληκτων στις 2 Σεπτέμβρη στην Κεντρική Πλατεία Πύργου.

Ήδη όλη η πυρόπληκτη Ηλεία έχει «στολιστεί» με τις αφίσες της Συντονιστικής Επιτροπής που καλούν όλο το λαό να συμμετέχει μαζικά στη συγκέντρωση. Η Επιτροπές Πυρόπληκτων ενημερώνουν χωριό το χωριό και οργανώνουν την κάθοδο στο συλλαλητήριο με ιδιωτικά μέσα αλλά και με λεωφορεία που συνεισφέρει στον Αγώνα μας το σωματείο Ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων Ν.Ηλείας.

Θα αναχωρήσουν λεωφορεία:

1)Από τη Νεμούτα στις 6:00 μ.μ., 6:15 μ.μ Λάλα  και Πεύκες 6:45 μ.μ.

2) Από την Καυκωνία στις 6:15 μ.μ., 6:30 μ.μ Πελόπιο και Πλάτανο 6:45 μ.μ.

Αύριο θα ανακοινωθούν και άλλα λεωφορεία από τα πυρόπληκτα χωριά.

Επίσης συνεχίζονται τα μηνύματα από Ηλείους όλης της Ελλάδας που συμπαραστέκονται στο δίκαιο αγώνα μας.

Σήμερα λάβαμε από τον Ηλείο τερματοφύλακα του Αστέρα Τριπόλεως Νίκο Παπαδόπουλο.

Αναφέρει:

«Δηλώνω την συμπαράσταση μου στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν και το νομό μας. Καλώ όλους τους συμπατριώτες μου, πληγέντες και μη, να παρευρεθούν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου Ηλείας. Λόγω των αυξημένων μου επαγγελματικών υποχρεώσεων αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρω  να δώσω το παρών. Όμως ενώνω και εγώ την φωνή μου μαζί σας να Απαιτήσουμε την πλήρη ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των πληγέντων από την κυβέρνηση και καλώ όλους τους συμπολίτες της περιοχής μας να δείξουν την συμπαράσταση τους στον αγώνα που δίνετε να ξαναφτιάξετε το βιός σας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Νίκος Παπαδόπουλος»

Έχουμε τη δύναμη και μπορούμε την Πέμπτη να στείλουμε ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι αυτό που χρειαζόμαστε τώρα δεν είναι επικοινωνιακά κόλπα αλλά άμεσες αποζημιώσεις για όλους τους πληγέντες

Όλη η επικαιρότητα