Ηλεία

Αμαλιάδα: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων – Τον… «έστειλε» στον μαντρότοιχο σπιτιού!

Ακούστε το άρθρο

Ένας τραυματίας, ευτυχώς όχι σοβαρά, είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που συνέβη χθες το πρωί στην Αμαλιάδας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μακεδονίας & Δαλιάνη.

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 11, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν στον ανηφορικό δρόμο επί της Μακεδονίας, φέρεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να παραβίασε την πινακίδα «stop». Την ίδια στιγμή επί της οδού Δαλιάνη κινούνταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να γίνει σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση και το ένα αυτοκίνητο να καταλήξει με σφοδρότητα σε μαντρότοιχο κατοικίας και το άλλο αρκετά μέτρα μακρύτερα!

Ο θόρυβος από την σύγκρουση ήταν μεγάλος και οι περίοικοι «πετάχτηκαν» έξω από τα σπίτια τους, έχοντας καταλάβει από πριν τι μπορεί να είχε συμβεί, γιατί το συγκεκριμένο «stop»… συνήθως παραβιάζεται είτε από αμέλεια είτε από λάθος, όπως χαρακτηριστικά, λένε μιας και βρίσκεται στο τέλος της ανηφόρας!

Από το αυτοκίνητο που κατέληξε στον μαντρότοιχο έβγαλαν τραυματισμένο τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος δεν υπέστη τραυματισμό.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας.

Όλη η επικαιρότητα