Ηλεία

Σ.ΦΙ.Ν.Α… προσφοράς και αλληλεγγύης!

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση πολιτών και επαγγελματιών, αλλά και των σχολείων στο κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας (ΣΦΙΝΑ), για συγκέντρωση κυρίως τροφίμων, τα οποία θα αποσταλούν στους κατοίκους της Καρδίτσας που τις προηγούμενες ημέρες επλήγησαν από τις πρωτοφανείς πλημμύρες.

Εντός της εβδομάδας τα είδη που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του ΣΦΙΝΑ στην Αμαλιάδα θα αποσταλούν στην Καρδίτσα, ώστε να διανεμηθούν και χθες ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Γιάννης Χουζούρης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Στο πλαίσιο των στόχων του ΣΦΙΝΑ, πραγματοποιήθηκε μια δράση συλλογής τροφίμων μακράς διάρκειας και αυτήν την εβδομάδα θα γίνει η αποστολή τους των αγαθών, στους πληγέντες από τον Ιανό στην Καρδίτσα. Η ανταπόκριση στην προσφορά αγαθών ήταν πολύ μεγάλη και καθυστερήσαμε λίγες μέρες την αποστολή, γιατί αναμέναμε και από κάποιες δομές και συλλόγους να συλλέξουν προσφορές, τις οποίες και παραλάβαμε.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον ΑΒ Βασιλόπουλος Αμαλιάδας και τον κ. Χρ. Μπεβούδα, την επιχείρηση «Κολοβός», τον κ. Χρήστος Μπιλίρη και την κα Νίκη Παρνασσά. Ευχαριστούμε το 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας και το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, που βοήθησαν πάρα πολύ, αλλά και πολίτες από την Αμαλιάδα και τον Πύργο, που με τον τρόπο τους συνέβαλλαν σε αυτή την βοήθεια των συνανθρώπων μας στην Καρδίτσα».

Ο κ. Χουζούρης δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι ο Σύλλογος θα βρίσκεται με κάθε τρόπο δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο ΣΦΙΝΑ για μια ακόμη φορά είναι στην πρωτοβουλία του εθελοντισμού και της προσφοράς και σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσει, πέραν βέβαια του στόχου της αναβάθμισης του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας για τους πολίτες της Ηλείας και όχι μόνο».

Όλη η επικαιρότητα