Ελλάδα

«Τηλεφώνησε στη κόρη του θύματος και της είπε σκότωσα τη μάνα σου»- Σοκ στα Χανιά

Ακούστε το άρθρο

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην σύζυγος της 54χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μέσα σε μία λίμνη αίματος στην περιοχή Μεσκλά το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο πρώην σύντροφος του θύματος κατήγγειλε, χθες, ότι ο Νορβηγός που θεωρείται ως ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος φέρεται ότι τηλεφώνησε από το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας στην 16χρονη κόρη του θύματος και της είπε: «Σκότωσα τη μάνα σου».

Αμέσως, ο πρώην σύντροφος ενημέρωσε τις αρχές, που κινητοποιήθηκαν για να εντοπίσουν τον Νορβηγό.

Την ίδια ώρα, τα δύο παιδιά παρακολουθούνται από ψυχολόγο, μετά και τον τραγικό περιστατικό της δολοφονίας της μητέρας τους, η οποία όπως έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση, δέχθηκε πάνω από τέσσερις μαχαιριές.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του
Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 47χρονος Νορβηγός ήταν σε παροξυσμό και φέρεται να είπε ότι θα παραδοθεί στην αστυνομία.

Ο βασικός ύποπτος, ιδιωτικός υπάλληλος, με τον οποίο συζούσε το τελευταίο διάστημα το θύμα, φέρεται ότι κατάφερε επτά χτυπήματα. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 47χρονος δεν έφυγε εκτός Κρήτης και ότι βρίσκεται στο νησί. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει θέματα με το αλκοόλ, ενώ έχει αντιμετωπίσει προβλήματα και ψυχολογικής φύσεως, ενώ φέρεται ότι έχει νοσηλευτεί σε Ψυχιατρική Κλινική.

via

Όλη η επικαιρότητα