Lifestyle Smile Γυναίκα

Τι κάνει καθημερινά για πέντε λεπτά η Μπιγιονσέ ώστε να διατηρεί τη θετική της ενέργεια

Ακούστε το άρθρο

Αν και μία από τις πιο διάσημες σταρ της εποχής, αυτό δεν σημαίνει ότι η λαμπερή και άκρως επιτυχημένη Μπιγιονσέ δεν έχει κι αυτή τις αδύναμες στιγμές της, καθώς και τις ώρες που νιώθει πιο καταβεβλημένη και απογοητευμένη από ποτέ.

Είναι απορίας άξιον, γενικότερα, πώς οι διεθνείς celebrities διαχειρίζονται όλη την αναγνωρισιμότητα και τα φώτα της δημοσιότητας που βρίσκονται διαρκώς πάνω τους και τι κάνουν όταν θέλουν να ηρεμήσουν και να βρεθούν, έστω και για λίγο, μακριά από όλα και από όλους, ακόμη και από την ίδια την οικογένειά τους.

Ως μητέρα τριών παιδιών, η 39χρονη τραγουδίστρια θεωρεί πολύ σημαντικό κατά την διάρκεια της ημέρας να βρίσκει τουλάχιστον πέντε λεπτά τα οποία θα αφιερώσει αποκλειστικά στον εαυτό της χωρίς να κάνει τίποτα άλλο. Η μπανιέρα, λοιπόν, είναι το μοναδικό μέρος στο σπίτι που καταφέρνει να απομονωθεί με την ίδια να αποκαλύπτει σε συνέντευξή της ότι «σε καθημερινή βάση προσπαθώ να ξεκλέψω πέντε λεπτά μόνη μου στην μπανιέρα του σπιτιού μας».

Μην ξεχνάτε ότι ένα ζεστό μπάνιο μπορεί να σας βοηθήσει πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Εκτός του ότι θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μειώσετε τα επίπεδα του άγχους, κάνει πολύ καλό και στο δέρμα σας. Γι’ αυτό ξεκλέψτε λίγο προσωπικό χρόνο για τον εαυτό σας και ετοιμάστε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο για να ζήσετε την εμπειρία ενός μίνι σπα εντός σπιτιού.

via

Όλη η επικαιρότητα