Style

Τι πρέπει να φοράμε στην… τηλε- εργασία όταν συνδεόμαστε με το zoom; (βίντεο)

Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα μικρά προβλήματα της τηλε- εργασίας που μας προέκυψε λόγω κορωνοϊού είναι και τα ρούχα που πρέπει να επιλέγουμε: από τη μια μεριά η ένδυσή μας πρέπει αν είναι άνετη από την άλλη δεν μπορούμε να εμφανιζόμαστε με τις πυζάμες όταν συνδεόμαστε με zoom στις συσκέψεις.

Η ιαπωνική εταιρεία Aoki Holdings όταν δημιούργησε τα ειδικά ρούχα για την εργασία από το σπίτι. Τα ενδύματα που δημιούργησε μπορούν να φορεθούν τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες και είναι στην ουσία πολύ άνετα κοστούμια που όμως διατηρούν και ένα σοβαρό στυλ.

Το ύφασμα από το οποίο είναι ραμμένα είναι εξαιρετικά μαλακό και κυκλοφορούν κυρίως σε σκούρα χρώματα. Τα παντελόνια είναι ελαστικά και ειδικά σχεδιασμένα για την καθιστική εργασία. Πωλούνται μέσω διαδικτύου και το σετ κοστίζει περίπου 50 ευρώ.

Η Aoki Holdings δεν είναι η μοναδική εταιρεία που προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες για να επιβιώσει. Ολοένα και περισσότεροι σχεδιαστές αρχίζουν να βρίσκουν νέες προτάσεις που να εξυπηρετούν τους πολίτες που εργάζονται από το σπίτι. Σύμφωνα με μια νέα έρευνα του Pew Research Center των ΗΠΑ η τηλε-εργασία είναι πια αποδεκτή από την πλειοψηφία των Αμερικανών και μάλιστα ένα ποσοστό δηλώνει πως θα ήθελε να τη συνεχίσει.

Οι εταιρείες ανά τον κόσμο προσπαθούν να ακολουθήσουν την νέα τάση…

Όλη η επικαιρότητα