ΕΠΣ Ηλείας Ποδόσφαιρο

Τοπικά Πρωταθλήματα: Δεν ανεβαίνει κανείς σε περίπτωση διακοπής

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση φαίνεται πως μένει για την οριστική διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων και όπως φαίνεται η προοπτική επανέναρξης δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση να μπορεί να γίνει πράξη.

Σε περίπτωση λοιπόν, που η ΕΠΟ αποφασίσει την οριστική διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καμία ομάδα δεν θα ανέβει από τα τοπικά πρωταθλήματα όπως αναφέρει συγκεκριμένα η προκήρυξη.

Αναλυτικά:

«Στην περίπτωση που η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφασίσει την μη διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων των ΕΠΣ, θα καταργηθεί η παράγραφος 15.3 και δεν θα υπάρξει προβιβασμός καμίας ομάδος από την πρώτη κατηγορία των ΕΠΣ στην Γ’ Εθνική, αφού δεν θα υπάρχουν πρωταθλήματα και νικητές για να προβιβαστούν και με στόχο τη μείωση των ομάδων της Γ’ εθνικής και τη δημιουργία πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Σέντρα στην Α’ Εθνική Γυναικών

Παράλληλα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την έναρξη της Α’ κατηγορίας Γυναικών στις 11 Απριλίου. Αναλυτικά όσα αναφέρει: «Ανακοινώνεται η έναρξη του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής των δύο ομίλων θα διεξαχθούν στις 11/04/2021 με κοινή ώρα έναρξης 16:00. Το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα αναρτηθεί στη σχετική ενότητα του www.epo.gr.

Όλη η επικαιρότητα