Ηλεία

Το καλοκαίρι συνεχίζεται… σε Γλύφα, Αρκούδι και Θίνες Βαρθολομιού

Το καλοκαίρι στην Ηλεία συνεχίζεται με ασφάλεια για όλους, αφού οι επαγγελματίες της περιοχής και ειδικά των παραθαλάσσιων περιοχών τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Στο Δήμο Πηνειού, υπάρχουν οι ωραιότερες παραλίες της Δυτικής Ελλάδας η Γλύφα, το Αρκούδι και οι Θίνες όλες με Γαλάζιες σημαίες. Οι ιδιοκτήτες των  ξενοδοχείων  και των επιχειρήσεων εστίασης, που περνούν το πιο δύσκολο καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών  δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους  ώστε να προσφέρουν ποιοτικές και οικονομικά χαμηλές υπηρεσίες. Φέτος στην περιοχή υπάρχει πληρότητα περίπου 70% με τον Αύγουστο να είναι ο καλύτερος μήνας.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της φετινής τουριστικής περιόδου είναι ότι ο Έλληνας στήριξε τον τόπο του. Η ντόπια τουριστική βιομηχανία στηρίχθηκε από τον εσωτερικό τουρισμό. «Οι τιμές σε σχέση με άλλες χρονιές είναι χαμηλότερες κατά 30% » υποστηρίζει ο πρόεδρος ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας Αντώνης Μαυρόπουλος. Μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου οι περιοχές της Γλύφας, των Θινών και του Αρκουδίου δεσμεύονται ότι μπορούν να προσφέρουν ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες και μάλιστα από τα τέλη Αυγούστου θα υπάρχουν και πακέτα προσφορών. Από την πλευρά του οι υπηρεσίες του δήμου Πηνειού.

Όσοι λοιπόν αρέσκονται σε καθαρές θάλασσες, σε ρομαντικά δειλινά, σε καλό φαγητό  και περιπάτους σε δάση η περιοχή της Δυτικής Ηλείας είναι ιδανική. Φυσικά η ίδια περιοχή παραμένει ιδανικός προορισμός για εκείνους που θέλουν να θαυμάσουν μοναστήρια και άλλα ιστορικά μνημεία.  Το καλοκαίρι στην Ηλεία, στις μοναδικές ομορφιές του δήμου Πηνειού συνεχίζεται.

Όλη η επικαιρότητα