Κόσμος Περίεργα

Το μωράκι που ήταν μικρότερο από ένα μπουκάλι κέτσαπ (Εικόνες)

Ο Sydney Hemmett είναι ένα μωράκι που έδωσε πραγματική μάχη για τη ζωή του. Είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν με πολύ μικρό βάρος: ήταν μικρότερο από ένα μπουκαλάκι κέτσαπ! Την περίοδο όμως των γιορτών και μετά από έξι μήνες συνεχούς θεραπείας στο νοσοκομείο κατάφερε να δυναμώσει και να πάρει εξιτήριο. Οι γονείς του δηλώνουν πια, τρισευτυχισμένοι!

Η Chloe και ο Adam από το Λονδίνο αναφέρουν πως οι γιατροί του έδιναν 1 στις 8 πιθανότητες να ζήσει. “Ήταν πολλές οι φορές που νομίζαμε πως θα τον χάναμε αλλά τελικά τα κατάφερε, είναι εκπληκτικός!”. “Η γέννα μου ήταν τρομακτική” αναφέρει η Cloe που έφερε πρόωρα στον κόσμο το μωράκι της μετά από 23 εβδομάδες κύησης. Το μωρό σταμάτησε να αναπνέει αλλά ευτυχώς οι γιατροί μπόρεσαν και το επανέφεραν. Μπήκε αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας μιας και είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο, μια τρύπα στην καρδούλα του και οι πνεύμονες δε λειτουργούσαν όπως θα έπρεπε”.

Οι γονείς πλέον, μετά τον εφιάλτη τους ζουν ένα μικρό θαύμα. Το παιδάκι είναι καλά στη υγεία του. Το προσωπικό του νοσοκομείου συγκινημένο και αυτό με την ευτυχή κατάληξη της περιπέτειας, βγήκε στους διαδρόμους και άρχισε να χειροκροτά κατά την έξοδό του…

Όλη η επικαιρότητα