Αθλητισμός Ηλεία

Το ΟΑΚΑ αλλάζει και αγκαλιάζει τους αθλητές της Ολυμπίας

Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση γνωριμίας με το Γενικό Διευθυντή του Ο.Α.Κ.Α κο Κωνσταντίνο Χαλιορή πραγματοποίησαν από κοινού οι Σύλλογοι Νέων Νέας Φιγαλείας & Ανδρίτσαινας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της Διοίκησης του Ο.Α.Κ.Α παρουσία των προέδρων των συλλόγων, από πλευράς Νέας Φιγαλείας κου Χουλιάρα και από πλευράς Ανδρίτσαινας κου Ρουμελιώτη. Παρών στη συνάντηση μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού & Ολυμπισμού Δυτικής Ελλάδος κος Δημήτρης Νικολακόπουλος καθώς και ο πολυβραβευμένος φωτορεπόρτερ κος Βασίλειος Κουτρουμάνος.

Δεν ήταν όμως μια απλή συνάντηση γνωριμίας αυτό που έκανε τη διαφορά αλλά η παρουσία σπουδαίων αθλητών κλάσης, καθώς ο Σύλλογος Νέων Φιγαλείας προσκαλώντας πρωταθλητές από την ευρύτερη περιοχή, θέλησε να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη γνωριμία μεταξύ των αθλητών και του Ο.Α.Κ.Α.

Μεταξύ των προσκεκλημένων αθλητών ήταν: 

Μαριέττα Γαλανομάτη – KICK BOXING Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 

Εμμανουήλ Καραλής – ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΟ Πρωταθλητής Ευρώπης 

Άννα Γιακομοπούλου – ΤΑΕΚ ΒΟ ΝΤΟ Πρωταθλήτρια Ευρώπης 

Ξένια Μπαρούνη – ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Πρωταθλήτρια Ευρώπης 

Γιάννης Καλογερόπουλος – ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Πρωταθλητής Ευρώπης 

Νικόλας Κρανίτης – ΕΝΟΡΓΑΝΗ Πρωταθλητής Ελλάδος 

Νικόλας Καψής – ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ Πρωταθλητής 

Σταυρούλα Χρυσαειδή – ΣΤΙΒΟΣ Πρωταθλήτρια Ελλάδος 

Άννα Μαρία Δρούλια – ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Πρωταθλήτρια Ελλάδος 

Ασημίνα Καπλάνη – ΤΕΝΙΣ Πρωταθλήτρια Ελλάδος 

Παναγιώτα Τόκα – ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Αθλήτρια 

Ειρήνη Κουρούβανη ΑΜΕΑ – Πρωταθλήτρια Άρσης Βαρών

Παρά τις δυσκολίες των ημερών και την εξέλιξη των πρωταθλημάτων σε διάφορα αθλήματα, όσοι κατάφεραν να είναι παρών, συζήτησαν θέματα που αφορούσαν τα προβλήματα τους, το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα, τα μελλοντικά τους σχέδια ενώ αντάλλαξαν απόψεις με τον κ.Χαλιορή σχετικά με την από κοινού ανάπτυξη των διαφόρων αθλημάτων σε όλους τους τομείς.

Όσοι δεν κατάφεραν απέστειλαν χαιρετισμό και τη στήριξή τους στη δράση αυτή. Στο τέλος όλοι απόλαυσαν μια εντυπωσιακή ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και όχι μόνο. Η πλέον εντυπωσιακή επίσκεψη και ξενάγηση ήταν αυτή στο νεοσύστατο Ολυμπιακό Μουσείο Αθηνών, ένα πραγματικό κόσμημα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.

Μεγάλη τιμή για τους προσκεκλημένους η ξενάγηση από την ίδια την Διευθύντρια του Μουσείου κα Μαρία Παπαιωάνου καθώς και από το Γενικό Διευθυντή του ΟΑΚΑ κο Κωνσταντίνο Χαλιορή.

Μετά το πέρας της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ των συλλόγων και της διοίκησης του ΟΑΚΑ ενώ δόθηκε η υπόσχεση για εκ νέου φιλοξενία στο ΟΑΚΑ και τις εγκαταστάσεις του με όλους τους αθλητές της περιοχής.

Ο Σύλλογος Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας ‘’ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΓΑΛΗ’’ και ο Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας ‘’ΠΑΡΑΣΣΙΟΙ’’, εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους για τη φιλοξενία από τον κ. Χαλιορή στο ΟΑΚΑ και από την κα. Παπαιωάνου στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθηνών. Επίσης ευχαριστούν όλους όσους έδωσαν το παρών στη συνάντηση αυτή όπως επίσης και τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Νικολακόπουλο και τον κ.Κουτρουμάνο για την τιμή να είναι παρών. Τέτοιες δράσεις αναβαθμίζουν τις ιδέες των συλλόγων μέσα από τη συλλογικότητα και την συνεργασία.

Δείτε Φωτογραφίες του Φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου:

Όλη η επικαιρότητα