Κόσμος

Το πρώτο σποτ και το πρώτο σχόλιο του Ζάεφ για το δημοψήφισμα έχει σκέτο το “Μακεδονία”

To πρώτο σποτ του Ζόραν Ζάεφ και του κόμματός του για το “ναι” στο δημοψήφισμα των Σκοπίων της 30ης Σεπτεμβρίου για τη συμφωνία των Πρεσπών είναι γεγονός.

Το ανάρτησε ο ίδιος ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και έχει ως σενάριο δύο νέους, ένα αγόρι και μία κοπέλα, που επιχειρηματολογούν υπέρ της επιλογής του “ναι”.

Το ποστάρισμα συνοδεύεται και από μία τοποθέτηση του Ζάεφ ο οποίος κάνει λόγο για “συμβιβασμούς που πάντα κάνουμε στη ζωή και γεννούν θετικές αλλαγές, ιδιαίτερα όταν αυτοί οι συμβιβασμοί χαρίζουν ένα ασφαλές μέλλον”.

“Είναι πλέον κοινωνική ευθύνη” συμπληρώνει ο Ζάεφ “απέναντι στα παιδιά και στα εγγόνια μας’.

Τη φράση συνοδεύει στο hashtag “Ναι στην Ευρωπαϊκή Μακεδονία” και είναι χαρακτηριστικό ότι απουσιάζει ο γεωγραφικός προσδιορισμός “Βόρεια” που προβλέπεται ρητά από τη συμφωνία ως όνομα για τη γειτονική χώρα “έναντι όλων”.

Δείτε το σποτ

Во животот сите правиме компромиси и тие се неопходни за позитивни промени. Вреди кога тие компромиси ќе обезбедат сигурна иднина за новите генерации. Ова е наша и граѓанска и родителска одговорност пред нашите деца и нашите внуци. На 30 септември #ИзлезиЗА европска Македонија! pic.twitter.com/5FRXSHfJsz— Зоран Заев (@Zoran_Zaev) 18 Σεπτεμβρίου 2018

Πηγή: news247

Όλη η επικαιρότητα