Ηλεία

Τράπεζα αίματος 6ου Δημ. Σχολείου Πύργου «Ο Άγιος Χαράλαμπος»: Τράπεζα αίματος 6ου Δημ. Σχολείου Πύργου

Η τράπεζα αίματος του 6ου δημοτικού σχολείου Πύργου «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» διοργανώνει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020, από 09.00π.μ -13.30μμ  στον συνεδριακό χώρο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ, τη νέα της  αιμοδοσία.

Όπως ανακοίνωσε, «Κι αυτή η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ μας, λόγω υγειονομικών περιορισμών, θα γίνει στον συνεδριακό χώρο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ (έναντι Αγίου   Διονυσίου), με όλες τις υγειονομικές υποδείξεις. Προσκαλούμε όλα τα μέλη μας, τους  εθελοντές-αιμοδότες, τους  γονείς των μαθητών του Σχολείου μας, τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν και να χαρίσουμε  ΖΩΗ στους συνανθρώπους μας.
Οι ανάγκες για αίμα είναι υπερβολικές!

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους ευαισθητοποιημένους αιμοδότες και νέους ανθρώπους  που θέλουν να βοηθήσουν και αισθάνονται την ανάγκη για ακόμα μια φορά να διαθέσουν 20’ από τον πολύτιμο χρόνο τους, να έλθουν να δώσουν αίμα  και να γίνουν μέλη μιας ζεστής ομάδας ανθρώπων, που τους ενώνει η   ανθρωπιά κι η αγάπη για τον συνάνθρωπο».

Να σημειώσουμε ότι η τράπεζα αίματος του 6ου δημοτικού σχολείου Πύργου διενεργεί σε τακτά χρονικά διαστήματα αιμοδοσίες, προκειμένου να συμβάλει στην αύξηση των αποθεμάτων αίματος που είναι άκρως απαραίτητα για αυτούς που έχουν ανάγκη για αίμα.

Όλη η επικαιρότητα