Ηλεία

Τρεις θάνατοι στο Νοσοκομείο Πύργου- Απεβίωσαν μια 78χρονη από την Σπάρτη και δυο Ηλείοι

Ακούστε το άρθρο

«Μαύρη» ήταν η χθεσινή ημέρα για το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, αφού κατέληξαν τρεις ασθενείς από covid-19. Όπως έγινε γνωστό, το πρώτο θύμα ήταν η 78χρονη γυναίκα που είχε μεταφερθεί από τη Σπάρτη στη ΜΕΘ covid-19 του γενικού νοσοκομείου Πύργου και η οποία είχε μία βαριά λοίμωξη την οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

Μάλιστα η άτυχη γυναίκα κηδεύτηκε χθες το μεσημέρι στον τόπο καταγωγής της στη Σκάλα Λακωνίας. Οι άλλοι δύο άνθρωποι που δεν τα κατάφεραν, ήταν άντρες ηλικίας 82 και 86 ετών, οι οποίοι ήταν στην απλή κλινική covid-19 και παρουσίασαν επιπλοκές με αποτέλεσμα να καταλήξουν τελικά.

Ο ένας από τους δύο άντρες που άφησαν χθες την τελευταία τους πνοή και συγκεκριμένα ο 86χρονος, ήταν από το Γιαννιτσοχώρι Ζαχάρως, νοσηλευόταν αρκετές μέρες στην κλινική covid-19 του γενικού νοσοκομείου Πύργου, ξαφνικά υπήρξε επιδείνωση της κατάστασής του και δυστυχώς δεν μπόρεσε να αντέξει, με αποτέλεσμα να καταλήξει τελικά. Να σημειωθεί ότι είχαν νοσήσει και ορισμένα μέλη της οικογένειας του, τα οποία πλέον έχουν ξεπεράσει τον ιό.

Αυτή την στιγμή στη μονάδα ΜΕΘ παραμένει η 78χρονη από τον Πύργο, για την οποία καταβάλλεται προσπάθεια να βελτιωθεί η κατάσταση της, ενώ στην απλή κλινική βρίσκονται επτά άτομα, αφού υπάρχουν αρκετές αποχωρήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Όλη η επικαιρότητα