Ηλεία

Τροχαίο δυστύχημα στην Ροβιάτα: Οι κακώσεις προκάλεσαν τον θάνατο του 84χρονου Αθ. Δρακόπουλου

Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΟΒΙΑΤΑ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΘ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ – ΒΓΗΚΕ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ – ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ

Στην σύγκρουση κατά το τροχαίο δυστύχημα που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας στην διασταύρωση της Ροβιάτας, οφείλεται τελικά ο θάνατος του 84χρονου Αμαλιαδίτη Αθανάσιου Δρακόπουλου του Γεωργίου.

Χθες το μεσημέρι έγινε η νεκροψία – νεκροτομή, το αποτέλεσμα της οποίας «έδειξε» ότι ο άτυχος ηλικιωμένος έφερε κακώσεις αυχένα και θώρακος από την σύγκρουση του αυτοκινήτου του, με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν επί της νέας εθνικής οδού Πύργου – Πατρών.

Λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα, μόλις έβγαλαν τον ηλικιωμένο από το αυτοκίνητο, δεν έφερε εξωτερικό τραυματισμό και είχε τις αισθήσεις του. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Από εκείνη τη στιγμή, είχε… τεθεί το ενδεχόμενο ο 84χρονος να πέθανε από παθολογική αιτία σε συνδυασμό με το σοκ της σύγκρουσης των αυτοκινήτων.

Για να διαπιστωθεί, εξάλλου, η ακριβής αιτία θανάτου, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, με το αποτέλεσμα της να αναφέρει ότι ο ηλικιωμένος υπέστη κακώσεις σε αυχένα και θώρακα.

Ο Αθανάσιος Δρακόπουλος, διέμενε στο Καλίτσα στην Αμαλιάδα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ διακρίνονταν για το χιούμορ του. Η κηδεία του γίνεται σήμερα το πρωί στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Όλη η επικαιρότητα