Ηλεία

Τ. Αντωνακόπουλος: «Η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν χωράει στην ιδιοτελή κρίση κανενός»

Με ανάρτησή του στα social media, ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, απάντησε στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, σχετικά με τοποθέτηση που είχε κάνει για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης την περασμένη Κυριακή.

Ειδικότερα το περιεχόμενο της ανάρτησης:

«Η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν χωράει στην ιδιοτελή κρίση κανενός. Ούτε εν ονόματι κοινωνικής αγωνιστικότητας, ούτε εν ονόματι της τάξης. Όταν οι εικόνες μιλάνε τότε η κακοποιός συμπεριφορά πολιτών και δημοσίων λειτουργών είναι καταδικαστέα. Πολίτης και αστυνομικός έχουν το ίδιο απαράγραπτο δικαίωμα στη ζωή. Όταν παραφέρονται πράττουν το ίδιο αδίκημα.

Εικόνες ντροπής… ο ανελέητος ξυλοδαρμός ανυπεράσπιστου ανθρώπου, αστυνομικού ή πολίτη από …βαρβάρους!!!

Οι δράστες σίγουρα χρειάζονται βοήθεια κατόπιν ιατρικής εκτίμησης. Τέτοια φαινόμενα είναι θλιβερές εξαιρέσεις και πρέπει σε μια δημοκρατική κοινωνία δημόσια να καταδικάζονται. Σωστή η απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Σωστή η κρίση της κοινωνίας που σύσσωμη καταδικάζει ..την άνανδρη επίθεση κατά μοναχικού αστυνομικού.

Έχω υποστεί …την βαρβαρότητα μικρής αγέλης ψευτοεπαναστατών!!! Όσοι θίγονται κινούνται στα όρια αντικοινωνικής, διαταραγμένης συμπεριφοράς!!!».

Όλη η επικαιρότητα