Ηλεία

Υπηρεσία Πρασίνου δήμου Πύργου: Να κάνουμε το περιβάλλον του Δήμου καλύτερο

Η γιορτή του Πάσχα δεν είναι μακριά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Πύργου να… ανεβάζει ρυθμούς πραγματοποιώντας καθημερινές δράσεις συντήρησης, καλλωπισμού, καθαρισμού και κλαδεμάτων σε πολλά σημεία του δήμου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μαρίνος Αχτύπης μιλώντας στην εφημ. ΠΑΤΡΙΣ τόνισε πως «Η έλευση της μεγάλης γιορτής τη χριστιανοσύνης επιβάλλει να ανεβάσουμε ρυθμούς στις καθημερινές δράσεις που πραγματοποιούμε σε διάφορά σημεία του δήμου Πύργου ακόμα και στις ορεινές κοινότητες.

Τις δυο τελευταίες ημέρες πραγματοποιήσαμε συντήρηση στην πλατεία Ιατρίδη, στο Επιμελητήριο και στην κεντρική πλατεία του Πύργου επιδιορθώνοντας και ενεργοποιώντας το αυτόματο σύστημα ποτίσματος. Στο Λάπατο, στην στρογγυλή πλατεία παρουσία και του προέδρου του εμπορικού συλλόγου κ. Ξανθούλη κάναμε κούρεμα και φύτεμα. Στην πλατεία Κολοκοτρώνη επίσης όπως και στην Αγίου Γεωργίου ενώ κουρέματα έγιναν και στην πλατεία Δικαστηρίων. Στο κόμβο της Καταραχίου έγιναν κουρέματα σε όλα τα σημεία, ενώ στην Τάκη Πετροπούλου κάναμε καθαρισμό. Ακόμα σε αρκετά άλλα κεντρικά σημεία έγινε καλλωπισμός και φυτευτήκαν λουλούδια.

Εκτός της πόλης του Πύργου συνεχίσαμε τους καθαρισμούς στο Κολίρι και στα Γρανιτσαίικα έγινε καθαρισμός και κλάδεμα στο παλιό σχολείο».

Ο κ. Αχτύπης πρόσθεσε πως «Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στην υπηρεσία που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά και τους συμπολίτες μας για την συνεργασία που έχουμε και τις υποδείξεις που μας κάνουν προκειμένου η πόλη του Πύργου αλλά και οι τοπικές κοινότητες να έχουν ένα καθαρό “πρόσωπο”. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κι αυτό είναι ο στόχος μας».

Όλη η επικαιρότητα