Ηλεία

Φιγαλεία: Συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή της παιδικής χαράς

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η κατασκευή της νέας παιδικής χαράς στη Νέα Φιγαλεία αφού τις τελευταίες μέρες ο εργολάβος και το τεχνικό συνεργείο εργάζονται για την τοποθέτηση των οργάνων και του τάπητα.

Το σύνολο των οργάνων έχει σχεδόν τοποθετηθεί, οι πυλώνες φωτισμού έχουν τοποθετηθεί ενώ τοποθετείται σταδιακά και ο τάπητας προστασίας.

Θέμα χρόνου και η κατασκευή της περίφραξης και των εισόδων αυτής. Η νέα παιδική χαρά θα διαθέτει πιστοποίηση καταλληλότητας ΕΕ ενώ η χρηματοδότησή της εντάσσεται στο πρόγραμμα ”ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”.

Ο Δήμος Ζαχάρως-Φιγαλείας ενημερώνει το κοινό πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πάση χρήση της παιδικής χαράς και των οργάνων της μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή της και να παραδοθεί μετά τους τεχνικούς ελέγχους προς χρήση.

Τις τελευταίες μέρες καταγράφονται περιστατικά χρήσης της παιδικής χαράς από παιδιά κάθε ηλικίας υπό την επίβλεψη γονέων και κηδεμόνων. Ο Δήμος ενημερώνει, πως σε περίπτωση ατυχήματος, δε φέρει καμία ευθύνη μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών και την επίσημη παράδοση του έργου από τις τεχνικές υπηρεσίες.

Όλη η επικαιρότητα