Ψυχαγωγία

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Μαζί και στη TV – Τα πρώτα τρέιλερ της εκπομπής τους

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη οι οποίοι εκτός από τη ζωή αναμένεται να βρεθούν μαζί και στην ίδια εκπομπή.

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο ΣΚΑΙ έκανε γνωστό ότι πολύ σύντομα, το τηλεοπτικό κοινό θα δει στη μικρή οθόνη την εκπομπή “ΣΟΥ ΚΟΥ FAMILY” την οποία θα παρουσιάζει το ζευγάρι.

Όπως προκύπτει από τον τίτλο, οι δύο τους θα κρατούν συντροφιά τους τηλεθεατές τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, ωστόσο το δελτίο τύπου δεν προσδιορίζει ούτε την ημερομηνία της πρεμιέρας ούτε την ώρα έναρξης του προγράμματος ή τη διάρκειά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Βαρθακούρης συνεργαζόταν ήδη με τον ΣΚΑΙ, αφού παρουσίαζε το ριάλιτι Big Brother ενώ η Αντελίνα Βαρθακούρη υπέγραψε πριν λίγο καιρό με το κανάλι του Φαλήρου και αφότου ολοκληρώθηκε πρόωρα η συνεργασία της με τον Alpha.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο να αναλάμβανε την παρουσίαση του Survivor, με τον τραγουδιστή να απαντά τότε: “Πώς θα μπορούσα να είμαι στον Άγιο Δομίνικο και κάθε σαββατοκύριακο να κάνω εκπομπή με τη γυναίκα μου; Αν αποδεχόμουν άλλη τηλεοπτική πρόταση θα κινδύνευε η… σωματική μου ακεραιότητα από την Αντελίνα”.

Μάλιστα είχε πει πως “πολλά ζευγάρια που παρουσίασαν μαζί εκπομπή, μετά χώρισαν. Αλλά έχω περάσει τόσα με τη γυναίκα μου” και πρόσθεσε ότι στη διαδικασία των δοκιμαστικών θα δούνε πολλά άτομα για την ομάδα που θα στελεχώσει το “ΣΟΥ ΚΟΥ FAMILY”.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΣΚΑΪ

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι οι ΣΟΥ ΚΟΥ Family και σύντομα γινόμαστε όλοι μαζί μία οικογένεια!

Εκείνη παρουσιάστρια με πηγαίο χαμόγελο και αυθορμητισμό, εκείνος ταλαντούχος καλλιτέχνης με καυστικό χιούμορ, μαζί κάνουν το πιο αληθινό ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης και υπόσχονται με την αυθεντικότητά τους να μας… φτιάξουν τα Σαββατοκύριακα!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ.

Όλη η επικαιρότητα